Corsair 300R kasa O.C için soğutucu önerisi

Nnoottrr

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2016
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Corsair 300R mid tower kasa kullanmaktayım. Sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum.
Şu an kasanın yan kapağında 2 pull ve üst kısımda 2 push fan var. Arka egsoz fan haricinde üstteki fanları da egsoz olarak kullanıyorum. Sıvı soğutucu aldığımda üste monte etmek istiyorum radyatörü. Fanlarını egsoz olarakta kullanabiliyor muyuz?
i5 6600k işlemci var. Cooler Master x6 ile stres testte sıcaklıklar 78 dereceyi gördü 4.5 GHz'de. Sıvı soğutucu ile değerlerin daha düşük olacağını düşünüyorum. O.C için soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe sıkıntısı yoktur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Silverstone tundra td02 veya akasa venom a20 bakabilirsin kasanin ust tarafina 14cm 2 fan takılabiliyor diye biliyorum 280 mm radyator sığar diye tahmin ediyorum.
Evet, üst tarafa 240mmlik yada 280mmlik radyatör takabilirim. Ben üstteki fanları egsoz olarak kullandığım için bu fanlardan mahrum kalmak istemiyordum. Sıvı soğutucunun fanlarıda egsoz görevi görecek mi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı