Corsair 3500X alınır mı?

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Amazon'dan alacağım sadece fanlar falan net var diye bu linki attım Amazon'da 10060a 9taksit seçeneği var. 750'de para puan gelecek.

Sorum şu beyaz kasa diziyorum bende aslında Corsair RM750 Gold var. Bu kasayı alırsam kendi PSU mu satacağım sizce bu kasayı alıp PSU satmalı mıyım yoksa PSU'suz kasa alıp kendi PSU'u mu kullanmalıyım. Corsair RM850e ile düz 750 arasındaki farkı bilen varsa ondan da yorum alırım.

İşlemci 7800x3D ve 9800x3D ekran kartı 9070XT Pure bu arada.

Bu fiyata sadece PSU var diye çıkıyorum ayrıca. Sadece kasa alacaksam 3-5k arası bir şey düşünüyorum.

@Marix senin fikrin vardır illa hocam :D

Son düzenleme:
İçerisini kozmetik olarak doldurabilecekseniz kasa güzel, daha yeni bir arkadaşa alıp sistem dizdik. Elinizdeki PSU da iyi, tasarruf etmek için sadece kasa alabilirsiniz ama 9070XT için 850W garanti olsun derseniz kasa içerisindeki PSU'da kaliteli bir ünite diye biliyorum.

Elinizdeki PSU'yu kullanın sadece kasa alın.

Fiyat olarak değmez diye mi hocam? Kasa mı iyi değil.

İçerisini kozmetik olarak doldurabilecekseniz kasa güzel, daha yeni bir arkadaşa alıp sistem dizdik. Elinizdeki PSU da iyi, tasarruf etmek için sadece kasa alabilirsiniz ama 9070XT için 850W garanti olsun derseniz kasa içerisindeki PSU'da kaliteli bir ünite diye biliyorum.

Ekran kartını da beyaz aldım zaten hocam. 850W olmasının avantajı ileride belki sadece ekran kartı yükseltirim diye düşündüm.

Bu kasalar zaten hava akışı sorunlu kasalar, bir de alttan PSU'lu olunca iyice kötü oluyor, yandan PSU'lu bir kasa alın, elinizdeki PSU ile kullanın derim.

Hmm hava akışı hakkında fikrim yoktu o yüzden konu açtım yoksa düşününce kasa ve PSU ile bu fiyat olması çok uyguna geliyor. Tabii PSU fiyatları da anlamsız yüksek.

Görüntüsü güzel ama malzemesi kalitesi nedir tam bilmiyorum bununda. Alan kişiler iyi falan demiş ama inceleme yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı