Corsair 4000D airflow alınır mı?

Bütçe
2200

Sasageyo

Hectopat
Selam. Corsair 4000D airflow almayı düşünüyorum. Hava akışı, malzeme kalitesi ve sessizlik bakımından nasıldır?

Sistem için elimdeki parçalar:
XFX merc RX 6750 XT.
R5 5600.
MSI B550M Mortar.
PNY CS3030 SSD.
High Power 750W 80+ Gold performance gd PSU.
RAM olarak XPG Gammix düşündüm.
Bu parçalar kasaya rahatça sığar mı? Kasanın yanına 500TL'ye 3'lü RGB fan seti almayı düşünüyorum. Kasa için maksimum bütçem 2200TL. Bu fiyata önerebileceğiniz güzel mesh beyaz kasa var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
4000D Airflow güzel kasadır. Corsair kalitesini iliklerine kadar hissediyorsun kasada.
Hava akışı bariz bir şekilde iyi sessizlikte kullanacağın fanlara göre değişir. İçindeki fanların aşırı sessiz olmadığını söyleyebilirim.
En çok hoşuma giden kısma kablolama oldu.
Aldığın parçalarda kasaya sığacaktır.

Phanteks'in tasarımları pek hoşuma gitmediği için vazgeçtim. Çok düz geliyor.

2200 civarı hangi beyaz kasaları önerirsiniz?

Taş gibi kasa:

Birde Phanteks P400A var 1800 TL'ye.

@Sasageyo yukarıda attığımı alabilirsin. 1000₺.

Evet ek olarak o da çok iyi kasa.

Selam, Corsair 5000d kasa kullanıyorum çok memnunum. 4000d için de sonuçlar fena görünmüyor. phantex 300a vb kasalardan özellikle gpu sıcaklığı anlamında bayağı önde. Corsair 4000X & 4000D Review: An Excellent 450D Successor

Yalnız şöyle bir tavsiye verebilirim corsairin yan ürünleri oldukça pahalı. Fanlarını, fan hub ını vs Arctic vb farklı bir marka tercih edebilirsin. iCue programından çok memnun değilim. Rgb fanlar vs bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. Artic fanlarıyla ve fan hub'ıyla daha bütçe dostu daha sade bir sistem oluşturabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı