Corsair 4000D airflow alınır mı?

Bütçe
2200
@Sasageyo yukarıda attığımı alabilirsin. 1000₺.

Taş gibi kasa:

Evet ek olarak o da çok iyi kasa.

XPG biraz kafamı karıştırdı. Tasarımı 4000D kadar hoşuma gitmedi ama arada sonuçta 700TL fark var. Lian Li bütçemi aşıyor maalesef.

Taş gibi kasa:

Bir de Phanteks P400a var 1800 TL'ye.

Evet ek olarak o da çok iyi kasa.

@Sasageyo yukarıda attığımı alabilirsin. 1000₺.

Bir de XPG'nin tasarımı 4000D kadar hoşuma gitmedi ancak arada bayağı bir fiyat farkı olduğu için kararsız kaldım. XPG alırsam sıvı soğutma alabilirim. Sizce XPG+sıvı soğutma mı yoksa 4000D airflow+RGB fan mı?

Bir de XPG'nin tasarımı 4000D kadar hoşuma gitmedi ancak arada bayağı bir fiyat farkı olduğu için kararsız kaldım. XPG alırsam sıvı soğutma alabilirim. Sizce XPG+sıvı soğutma mı yoksa 4000D airflow+RGB fan mı?
XPG+sıvı soğutma daha mantıklı.

Arkadaşlar açıkcası bu 2 kasa arasında kararsız kaldım.Aralarında 400 TL fark var ama Be quiet daha güzel görünüyor.Siz olsanız fiyatını düşünmeden hangisini tercih ederdiniz?...

Yukarıda link adresini verdiğim Be Quiet! kasa amazon.com.tr adresinde 1453 TL görünüyor fakat almak istediğinde yurtdışından gelen ürün diye ödeme aşamasında bir anda yurtdışı vergi ve kargo masraflarıyla fiyat 3200 TL küsürlere çıkıyor.Amazon müşteri temsilciliğinde şikayette bulundum.Yurtdışı gelen ürünlerin direk maliyet fiyatını yazın diye... Bilginiz olsun arkadaşlar.Amazon.com.tr de görünen fiyatlara hemen aldanmayın.Yurtdışı gelen diye dikkat edin.Farketmeden yazan rakamı onaylayabilirsiniz...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı