Corsair 4000D Airflow iCUE kontrolcüsü nasıl kullanılır?

Hocam sen bunu bildiğine emin misin? Device'a basınca firmware güncelleme geliyor çünkü
1681259481492.png

Sistemimde birden fazla Corsair ürün barındırıyorum. Bence böyle cümleler kurmadan önce biraz sakin olalım.

Yukarıdaki çark simgesinden Updates'e gelip güncelleme olup olmadığını kontrol edin. Size belirttiğim yöntem standart bir iCUE fan tanıtımıdır.

Eki Görüntüle 1736968

Sistemimde birden fazla Corsair ürün barındırıyorum. Bence böyle cümleler kurmadan önce biraz sakin olalım.

Yukarıdaki çark simgesinden Updates'e gelip güncelleme olup olmadığını kontrol edin. Size belirttiğim yöntem standart bir iCUE fan tanıtımıdır.
Soldaki menüden SP olanı seçtim düzelmedi. LL olanı seçtim yine düzelmedi. Şöyle bir bug oldu. LL'yi seçip fan sayısını 3'e alıp Lightning Channel'den renk şemasını seçiyorum düzeliyor ama tekrar Lightning menüsüne geçince ışıklar gidiyor. Ben de setup'a hiç gelmeden direkt kapattım uygulamayı şu anda yanıyor hepsi. Firmware bu arada son sürüm

Soldaki menüden SP olanı seçtim düzelmedi. LL olanı seçtim yine düzelmedi. Şöyle bir bug oldu. LL'yi seçip fan sayısını 3'e alıp Lightning Channel'den renk şemasını seçiyorum düzeliyor ama tekrar Lightning menüsüne geçince ışıklar gidiyor. Ben de setup'a hiç gelmeden direkt kapattım uygulamayı şu anda yanıyor hepsi. Firmware bu arada son sürüm
Setup'a geri gelmeyeceksiniz zaten. Orası ayarlama bölümü. Her tıkladığınızda yeniden tanıttığınızı düşünür.

Anladım. Peki ikinci bir RGB cihaz taksam mecbur lightning Channel'den ikinci cihaza geçeceğim ayarlamak için o zaman ne yapacağım? Mecbur gidecek biri
Şu an 3 tane RGB portunuz boşta. Yeni cihaz taktığınızda yine tanıtımını bu şekilde yapacaksınız. Durum değişmez. Channel üzerinden devam ettiğinizde efektleriniz geçerli olur.

Şu an 3 tane RGB portunuz boşta. Yeni cihaz taktığınızda yine tanıtımını bu şekilde yapacaksınız. Durum değişmez. Channel üzerinden devam ettiğinizde efektleriniz geçerli olur.
Anladım teşekkürler. İlerleyen zamanlarda 3 tane daha alacağım para biriktiriyorum.

@Uchiha Shisui hocam bilgisayarı yeniden başlatınca kendiliğinden sabit pembeye döndü. yine lightning kısmından ayarları yaptım şimdi de LL seçince olmuyor kafayı yicem

Konu hakkında başka kişilerin de tecrübesi varsa paylaşabilirse sevinirim

@crazyreign hocam bir fikrin var mı acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı