Corsair 4000D Airflow vs. NZXT H5 Flow

nuwwanda

Kilopat
Daha fazla  
Selam iki ürün arasındaki farklar nelerdir? Sizce? Birbirine çok yakın modeller. Hava akışı hangisinin iyidir? 4000D airflow düşünüyorum ama H5 de aklımı çeliyor. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
4000D daha ferah daha dolu özellikli arka kapaktaki kablo kısmı daha büyük bunlar güzel avantajlar dezavantajı olan bir kasa değil :D tamamen sana kalmış bir şey kişisel tercihim NZXT fanı olduğum için NZXT'yi seçerim fakat ben H5 yerine H710 seçerim zira bir nevi H710 dengidir 4000D.

4000d airflow kullanıyorum. Malzeme kalitesi,iç hacim, arka kablolama muazzam. 2 kez PC değiştim. İlk PC den kalan sadece kasa. Kasami satmaya kıyamıyorum. O denli iyi bir kasa 4000d. Nzxt de iyidir ama karar senin.

Dosya Ekleri

• IMG_20221221_113451.jpg
    IMG_20221221_113451.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 284
Max 2600 hocam.
4000D daha ferah daha dolu özellikli arka kapaktaki kablo kısmı daha büyük bunlar güzel avantajlar dezavantajı olan bir kasa değil :D tamamen sana kalmış bir şey kişisel tercihim NZXT fanı olduğum için NZXT'yi seçerim fakat ben H5 yerine H710 seçerim zira bir nevi H710 dengidir 4000D.
1 saat ban yedim yazamadım kusura bakmayın. Hocam H710 mesh versiyon sanırım yok Tr’de yok yani. O yüzden pek socak bakamıyorum.
4000d airflow kullanıyorum. Malzeme kalitesi,iç hacim, arka kablolama muazzam. 2 kez PC değiştim. İlk PC den kalan sadece kasa. Kasami satmaya kıyamıyorum. O denli iyi bir kasa 4000d. Nzxt de iyidir ama karar senin.
Hocam kasa müthiş duruyor yaa. Beyaz olanı sipariş geçtim. Siyah mı alsaydım acaba tereddütte kaldım şimdi :D Vatana millete hayırlı olsun :)
CDF647D3-FF0F-412B-8E50-65B110AEC050.jpeg

Max 2600 hocam.

1 saat ban yedim yazamadım kusura bakmayın. Hocam H710 mesh versiyon sanırım yok Tr’de yok yani. O yüzden pek socak bakamıyorum.

Hocam kasa müthiş duruyor yaa. Beyaz olanı sipariş geçtim. Siyah mı alsaydım acaba tereddütte kaldım şimdi :D Vatana millete hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 1616850
Beyaz sistemin varsa beyazı da çok güzel. Kasanın tek eksi yanı dahili 2 fanla gelmesi. Ekstra fan alman gerekebilir. Ben aldım hatta frisby fan seti aldım. Uygundu dedim ne olabilir ki. 2 yıldır kullanıyorum fanları daha sıkıntı çıkarmadı bana.

4000D için ekstra bir fan almanızı öneririm. NZXT kasa almayın. Flow versiyonları dışında genelde tüm kasaların hava akışı çöp, sadece görüntü olarak çok güzeller diye bu kadar popülerler.

Delikli kasalar daha iyi hava akışı vardır fakat daha çok ses verir NZXT gibi modeller daha sessizdir fakat hava akışı kötüdür.

Beyaz sistemin varsa beyazı da çok güzel. Kasanın tek eksi yanı dahili 2 fanla gelmesi. Ekstra fan alman gerekebilir. Ben aldım hatta frisby fan seti aldım. Uygundu dedim ne olabilir ki. 2 yıldır kullanıyorum fanları daha sıkıntı çıkarmadı bana.
2 adet 14 cm akasa viper fan var. RGB değil ama iyi hava veriyor. Frisby'nin hava akışı baya düşükmüş 45-65 cfm diyor. Kasa içi sıcaklığından memnun musun hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı