Corsair 4000D ve RGB RM850e alınır mı?

luudipieones

Centipat
Daha fazla  

Herkese selam dostlar attığım kasayı almayı düşünüyorum yeni bir sistem topluyorum ve kasa ve PSU henüz almadım. Bu parça ilgimi çekti açıkçası. Sizce RTX 4070 bir sistem için nasıl olur? PSU kullanışlı mıdır ya da yerine önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Herkese selam dostlar attığım kasayı almayı düşünüyorum yeni bir sistem topluyorum ve kasa ve PSU henüz almadım. Bu parça ilgimi çekti açıkçası. Sizce RTX 4070 bir sistem için nasıl olur? PSU kullanışlı mıdır ya da yerine önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
Şahsen lianli o11 ya da nzxt h9 elite alırım (İnce hesap cuma akşamı sürekli indirime giriyor). PSU corsair kullanmadım fakat kötü olduğunu düşünmüyorum. Kendim a850g kullanıyorum çok sessiz memnunum.

Bence mantıklı olmuş. Harici alsanız daha pahalıya gelir muhtemelen. 3200 kasanın fiyatı. PSU 3100 liraya gelmiş oluyor. Aynı veya daha kaliteli aynı veya daha uygun fiyatlı bulursanız ayrı ayrı satın alırsınız ama zor gibi görünüyor.

Şahsen lianli o11 ya da nzxt h9 elite alırım (İnce hesap cuma akşamı sürekli indirime giriyor). PSU corsair kullanmadım fakat kötü olduğunu düşünmüyorum. Kendim a850g kullanıyorum çok sessiz memnunum.
Çok daha pahalıya gelir ve herkes bu tarz kasaları tercih etmiyor.

Herkese selam dostlar attığım kasayı almayı düşünüyorum
içindeki PSU RM850e tek başına 5K ederi var, kasa fanlarla beraber bedavaya geliyor.
Alayım mı diye düşünme bile.

Yanlış hatırlamıyorsam bu kasa hakkında konu açılmıştı.

Sizce RTX 4070 bir sistem için nasıl olur?
Bebek gibi olur.

3200 kasanın fiyatı.
3200 liraya satılan model ile bu aynı değil, onun içinden 2 tane dandik fan çıkıyor ve RGB kontrolcü yok.

Bu kasa 3 tane AF120 elite RGB fan + iCUE Lighting Node ile birlikte geliyor.

Son düzenleme:
İçindeki PSU RM850e tek başına 5K ederi var, kasa fanlarla beraber bedavaya geliyor.
Alayım mı diye düşünme bile.

Yanlış hatırlamıyorsam bu kasa hakkında konu açılmıştı.

Bebek gibi olur.

3200 liraya satılan model ile bu aynı değil, onun içinden 2 tane dandik fan çıkıyor ve RGB kontrolcü yok.

Bu kasa 3 tane AF120 Elite RGB fan + iCUE lighting Node ile birlikte geliyor.

Hocam açık konuşayım yarın kasayı sipariş veriyorum. Size gerçekten çok teşekkür ederim (sistemi neredeyse siz dizdiniz) hahahaha o yüzden çok sağ olun diğer tek satılan modelden farklı olduğunu bilmiyordum öğrendim ve hemen almaya karar verdim iyi akşamlar diliyorum.
(Hocam peki sizce şu anakart bu kasa ile uygun mudur
İyi geceler hocam.

Son düzenleme:
Hocam açık konuşayım yarın kasayı sipariş veriyorum. Size gerçekten çok teşekkür ederim (sistemi neredeyse siz dizdiniz) hahahaha o yüzden çok sağ olun diğer tek satılan modelden farklı olduğunu bilmiyordum öğrendim ve hemen almaya karar verdim iyi akşamlar diliyorum :)
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan, yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

Anakart konusunda araştırma yapmak lazım iyi kötü diyemem ancak bu kasa EATX destekliyor.
Yani piyasadaki tüm AM5 anakartları takabilirsin.

İyi geceler hocam.
İyi geceler dostum.

Anakart konusunda araştırma yapmak lazım iyi kötü diyemem ancak bu kasa EATX destekliyor.

İyi geceler dostum.

Dostum PC toplarken yaşadığım gerginliği senin sayende atlatıyorum ( ilk bilgisayarım) çok sağ ol :)

İyi geceler dostum.
Hocam sizden çok şey istiyorum kusura bakmayın ama rica etsem son konuma bakar mısınız ?

Son düzenleme:
Monitörler konusunda pek bilgili değilim ama IPS monitörlerde ışık sızması normaldir, rahatsız etmeyecek düzeyde ise iade etmene gerek yok :)

Tamamdır hocam çok sağ olun.

İyi geceler dostum.
Hocam egzoz fanı yokmuş galiba kasada 120mm herhangi bir fan almam yeterli olurmu sizce

Hocam kasa güzel bu kasanın önü cam olan versiyonunu kullanıyorum fakat camı elimde patladığı için sizin alacağınız kasa gibi oldu çok güzel hava giriş çıkışı var fakat egzoz fanı ile gelmiyor egzoz fanı almanız lazım.

Sıcaklıklarım ilk gün nasılsa öyle.
Hocam egzoz fanı ölçüleri nedir acaba

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı