Corsair 4000D ve RGB RM850e alınır mı?

Kaç derece olduğunu oyundayken görmek istiyorsan Afterburner açıp bakabilirsin.
Bir değer söylemediğin için normal ya da değil diyemeyiz.

Cama dokunduysan camın ısınması normal, ekran kartı sıcaklığı direk cama vuruyor.

Sadece fanlar için herhangi bir çoklayıcı alsan da olur.

Ben bunu kullanıyorum 1 portu 5 yapıyor.

Şahsen kasadaki tüm ışıkları kapalı kullandığımdan RGB'ler için çoklayıcı önerim yok.

Hocam kasanın üstündeki tozluğa elimi dokundurdum. İşlemcinin olduğu kısma CPU soğutucunun olduğu kısma oyunun ayarları Ultra ve Ray Tracing açık olmasına rağmen normal bir sıcaklık gibiydi dediğiniz gibi uygulama kurup bir bakayım sıcaklık değerlerine sizce 1 fandan 3 fan fark olur mu babama çoklayıcı almamız gerektiğini sistemin ısındığını söyledim tek fanın yeterli olduğunu söylüyor mantıken 3 fanın daha etkili soğutması gerekmez mi sizce bunu nasıl açıklayabilirim?

Hocam kasanın üstündeki tozluğa elimi dokundurdum. İşlemcinin olduğu kısma CPU soğutucunun olduğu kısma oyunun ayarları Ultra ve Ray Tracing açık olmasına rağmen normal bir sıcaklık gibiydi dediğiniz gibi uygulama kurup bir bakayım sıcaklık değerlerine sizce 1 fandan 3 fan fark olur mu babama çoklayıcı almamız gerektiğini sistemin ısındığını söyledim tek fanın yeterli olduğunu söylüyor mantıken 3 fanın daha etkili soğutması gerekmez mi sizce bunu nasıl açıklayabilirim?
Çoklayıcı dediğin 150 lira bişey zaten, kendi harçlıklarınla daha sonra da alırsın, aciliyeti yok.
Hiç babana anlatmaya uğraşma.

sizce 1 fandan 3 fan fark olur mu
Tabiki fark olacaktır.

Çoklayıcı dediğin 150 lira bir şey zaten, kendi harçlıklarınla daha sonra da alırsın, aciliyeti yok.

Tabii ki fark olacaktır.

Hocam çalışıyorum aslında babam gerekli olduğunun farkında değil farkında olsa sorun etmez aslında.

Çoklayıcı dediğin 150 lira bişey zaten, kendi harçlıklarınla daha sonra da alırsın, aciliyeti yok.

Tabiki fark olacaktır.
Hocam sizin artıklarınınız benim sistem içinde uygun olur değil mi ?

Hocam siz rgb çoklayıcı kullanıyorsanız öneriniz varmıdır acaba

Hocalarım tekrardan selam telefonum bozuldu bir süre uzaklardaydım. Sistemin sıcaklık değerleri hakkında birkaç bir şey sormak istiyordum bunun için yeni konu açmalı mıyım?

Son düzenleme:
Bu kasa ve psu'dan memnun musunuz?
Kasanın temperli camının durduk yere patladığını yazanlar var ve psu'da da coil whine olduğunu yazanlar var yurtdışı forumlarda.

Bu kasa ve PSU'dan memnun musunuz?
Kasanın temperli camının durduk yere patladığını yazanlar var ve PSU'da da coil whine olduğunu yazanlar var yurt dışı forumlarda.

Hocam merhaba. Kasa soğutmasını testli bir şekilde konu açarak paylaşmayı düşünüyordum ama biraz özet geçeyim patlama vesaire duymadım şahsen kasada fazlasıyla mükemmel tavsiye ederim içiniz rahat olsun PSU sesine gelirsek açıkçası bir ses geliyor ama pervane sesi kulaklık takınca neredeyse hiç fark etmiyosunuz bile muhtemelen benim egzoz fanından geliyordur zaten ya da önde tek fan çalıştığı için sıcaklık artınca tek fan kendini zorluyor o yüzdende geliyor olabilir kısacası kasa şık ve kaliteli tavsiye ederim PSU konusunda yanlış bilgi vermeyeyim ben arkadaşların dediğini ve Corsair kalitesine güvendiğim için aldım ama açıkçası onu da tavsiye ederim fiyatına göre çok iyi ürün bilmek istediğiniz başka bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırız iyi günler.

Bende aynı kasayı aldım acaba içinden aldığınızda commander çıktı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240623_215740_Chrome.jpg
    Screenshot_20240623_215740_Chrome.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 24

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı