Corsair 4000D ve RGB RM850e alınır mı?

Merhaba konuyu biraz hortlatacağım ama kasadan memnun kaldın mı özellikle PSU'dan aynı kasayı almayı düşünüyorum.

Merhaba konuyu biraz hortlatacağım ama kasadan memnun kaldın mı özellikle PSU'dan aynı kasayı almayı düşünüyorum.

Alırken büyük bir kasa olduğunu unutmayın gerçekten şık ve kaliteli olduğunu düşünüyorum ama ekstra fan için kablo almanız gerekebilir ona da dikkat ederseniz iyi olur PSU içinde akım koruması olması güzel PSU hakkında pek bilgim yok ama kaç defa elektrik gitti bir sorun yaşamadım.

kasa benimde hoşuma gidiyor görünüş olarak PSU da coil whine (cızırtı sesi gelir rahatsız edici derecede) olduğu söyleniyor hiç öyle bir durum oldu mu?

Kasa benim de hoşuma gidiyor görünüş olarak PSU da coil whine (cızırtı sesi gelir rahatsız edici derecede) olduğu söyleniyor hiç öyle bir durum oldu mu?

Sistem yük altındayken tek duyduğum şey fan sesi açıkçası cızırtı hakkında bir şey diyemem tek fan kullandığım için hunt tarzı yüksek grafikli oyunlarda sadece fan sesini alıyorum onun dışında bir durum yok 3 fan kullansam muhtemelen onu da duymazdım yani cızırtıya dair pek bir şeyle karşılaşmadım dediğim gibi eğer alacaksanız ekstra kablo alın tek fan bana yeter diyosanız size kalmış ama tek fan kullanmanızı tavsiye etmem tek fan kullanma durumunda fan sesini rahatlıkla duyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…