Corsair 4000X RGB vs XPG battlecruiser

Merhaba hayırlı akşamlar arkadaşlar kasa almak istiyorum bütçem 1200 lira daha önce. Cooler Master H500 kullanıyordum beğenmedim satım ve bu iki kasa arasında kaldım. Corsair iCUE 4000X RGB mi Adata XPG battlecruiser mı hangisini tavsiye edersiniz ve sizinde tavsiye etmek istediğiniz kasa var mı

Sistem özelikleri.

anakart: MSI B550 GAMING Plus.
işlemci: Ryzen 7 3800X.
RAM: Corsair Vengeance Pro RGB 3600MHz 2x16 32 GB
güç: Corsair RM 750W Gold Full modüller.
SSD M.2 Adata XPG 8200 Pro 512 GB.
SSD disk: Samsung 860 Evo 1TB.
ekran kartı: ASUS ROG STRIX 2070 Super.

Teşekkürler cevabın için H500 TD500'den iyi ama Cooler Master kasaları biraz insanı üzüyor.

Corsair kasaları çok seviyorum fakat battlecruiser ezip geçer 4000X kasasını. O kasa olmasa gönül rahatlığı ile Corsair önereceğim 😀

Ben XPG battlecruiser beyaz buldum uygun fiyata ama dedim bu iki kasadan hangisini önerirler diye yorum açtım.

Evet, H500 daha üst model bir kasaymış.

Ben de mesh yapısından dolayı TD500 önermiştim ama H500 zaten meshmiş.

Üst seviye kasalar hakkında pek bilgim yok, kusura bakmayın. :D.

Önemli değil H500 üst seviye kasa olarak görmüyorum H500P ve H500M olsaydı o zaman üst seviye diyebilirim.
Bu sistem için bu kasalar aşırı değil mi?
Ben olsam Airhawk Duo, P300A veya 100R alıp geçerim.

Başlıktaki iki kasa arasından ise battlecruiser diyorum.

Cevabın için teşekkürler fiyat konusundamı aşırı mı? Yoksa.

Fiyat konusunda.
Strix 2070 Super'i soğutmak için bu kadar yüksek bütçeli bir kasaya gerçekten gerek var mı?

Bizim internet kafedeki 2070 Super Gaming X'ler 100M ve Darkflash Phantom kasalarda 60 dereceyi geçmiyor.
Hocam mesh kasa değil ama nasıl iyi soğutabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı