Corsair 5000D Airflow Type C çalışmıyor

Reznovv

Decapat
Daha fazla  
Geçenlerde Corsair 5000d airflow model kasa aldım. Ön paneldeki type a çıkışları çalışıyor fakat type c çıkışı çalışmıyor forumları çok inceledim ama bununla ilgili birşey bulamadım sizce sorun nedir. Bağlantıyı doğru yaptığıma eminim çıkıştan gelen kabloyu kasadaki usb 3.2 soketine bağladım. Anakartım Asus Z490-E Gaming
(4 Numaralı çıkışa bağladım)
m-3.jpg

Chipset sürücülerini tekrardan kurunuz. Anakartınızın destek sitesinde bulabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Kaldırıp tekrar en güncel sürücüyü kurdum fakat bir değişiklik olmadı.

Cevabınız için teşekkür ederim. Kaldırıp tekrar en güncel sürücüyü kurdum fakat bir değişiklik olmadı.
Rica ederim. Type-C için ayrı bir sürücü mevcut ise onları da deneyebilirsiniz. Donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece yazılımsal müdahaleler sorununuzu çözecektir diye umuyorum.

Bu arada 2 adet sürücü var. Bu sürücülerin ikisini de yüklemenizi öneririm.
z490.PNG

Rica ederim. Type-C için ayrı bir sürücü mevcut ise onları da deneyebilirsiniz. Donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece yazılımsal müdahaleler sorununuzu çözecektir diye umuyorum.

Bu arada 2 adet sürücü var. Bu sürücülerin ikisini de yüklemenizi öneririm.
Eki Görüntüle 1180222
O eski bir sürücü olarak görünüyor ama yine de yükleyip denedim sonuç yine olumsuz.
İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum anakartın arkasında da type c çıkışı var sorunsuz çalışıyor bu niye böyle oldu anlamadım.
Bu arada diğer tüm driverlarım güncel.

O eski bir sürücü olarak görünüyor ama yine de yükleyip denedim sonuç yine olumsuz.
İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum anakartın arkasında da type c çıkışı var sorunsuz çalışıyor bu niye böyle oldu anlamadım.
Bu arada diğer tüm driverlarım güncel.
Eski bir sürücü değil aslında farklı bir sürücü. Chipset sürücüleri ikiye ayrılıyor Intel tarafında. Konuyu takipte kalacağım.

İki ihtimal var ya anakart portu ya da kasanın ön portu arızalı. Eğer anakart portu sorunluysa telafisi zor kasa ön port sorunluysa ve ihtiyacın varsa değişim talep edebilirsin.
Kasanın arkasındaki port uzak kalıyor onun için takıldım ben bu konuya. Bir port içinde kasayı söküp servise göndermekte uğraştırıcı olur eğer yazılımsal olarak çözemezsem sanırım böyle kullanmaya devam ederim. Bilgisayar algılamıyor taktığım cihazları zaten de onu geçtim elektrik bile gelmiyor porta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı