Corsair 570X için dikey ekran kartı tutacağı

PurpsDope

Hectopat
Merhabalar, kasam başlıkta belirttiğim gibi. Fakat çoğu yabancı kaynaktan kasaya mod yapılması gerektiğini duydum. Ekran kartım ise Aorus RTX 2080. Dikey takınca daha güzel görünüyor. Aklımda PHANTEKS VERTICAL GPU KIT PH-VGPUKT_02 220 mm Slimline PCI-E x16 Riser Kablo kiti Aksesuar - inventus var, aparat olarak. Ayrı olarak Cooler Master markasının da böyle bir aparatı var ama kasamla uyumlu olur mu bilmiyorum. Bu konuda görüşleri olanlar bildirebilirse sevinirim.
Phanteks kullanıyorum ve memnunum. 7 adet slot girişi olana uyumlu.

Slot kapakları arasında metal çerçeveler olduğu için phanteks kullanmak için aradaki çerçeveleri kesmen gerkecek. Uygulaması aşağıdaki videoda;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesmeden kullanmak için coolermaster'ın seti var ama onda da görüntüsü pek güzel gelmedi bana. Görüntü kablosu kasanın içinde görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı