Corsair 680X White vs Cooler Master H500P Mesh

680X kullanıyorum çok memnunum endişelendğin soru varsa sorabilirsin :)
Heh hocam iyi oldu çok sağol, ön taraftan havayı yeteri çekebiliyor mu ? Yan paneli açıp elini tuttuğunda içeri hava basıncı nasıl ? Gayet yeterli mi ? Bir de varsa görsel yükleyebilir misin bir bakayım dizaynına.

Heh hocam iyi oldu çok sağol, ön taraftan havayı yeteri çekebiliyor mu ? Yan paneli açıp elini tuttuğunda içeri hava basıncı nasıl ? Gayet yeterli mi ? Bir de varsa görsel yükleyebilir misin bir bakayım dizaynına.
Fanlar gayet yeterli işlemci ve GPU 60-61 derecelerde. Ben egsoz fanı çok beğenmediğim için Rgb LL120 fan aldım ama kasayla gelen egsoz fanda işini yapıyor. Tek sorun 2-3 tane HDD 'ye sahipseniz HDD 'lerin bulunduğu kısımda fan yok yani ısınıp bozulabilir bende 1 tane HDD var o yüzden bi sıkıntısını görmedim. Hava akışında tereddüt edersen Corsair İcue yazılımından fanları extreme alabilirsiniz ama ben sessiz modda kullanıyorum ve bi sıkıntı yok. Şuan evde değilim unutmazsam fotoğrafını atabilirim.

Fanlar gayet yeterli işlemci ve GPU 60-61 derecelerde. Ben egsoz fanı çok beğenmediğim için Rgb LL120 fan aldım ama kasayla gelen egsoz fanda işini yapıyor. Tek sorun 2-3 tane HDD 'ye sahipseniz HDD 'lerin bulunduğu kısımda fan yok yani ısınıp bozulabilir bende 1 tane HDD var o yüzden bi sıkıntısını görmedim. Hava akışında tereddüt edersen Corsair İcue yazılımından fanları extreme alabilirsiniz ama ben sessiz modda kullanıyorum ve bi sıkıntı yok. Şuan evde değilim unutmazsam fotoğrafını atabilirim.
Çok iyi olur hocam atabilirsen bende bakayım bir, HDD yuvalarına iç kısımdan ufak fanlardan takmak mümkün mü peki ? HDD 3 tane bende, ısınmaması için alternatif olarak nasıl bir yol izleyebilirim mesela ?

Çok iyi olur hocam atabilirsen bende bakayım bir, HDD yuvalarına iç kısımdan ufak fanlardan takmak mümkün mü peki ? HDD 3 tane bende, ısınmaması için alternatif olarak nasıl bir yol izleyebilirim mesela ?
HDD ve SSD yuvasının olduğu yere 3 tane 9mm'lik fan takılabilmekte fakat bunun için HDD ve SSD yuvasının orda olmaması gerekiyor. Fan takmak istiyorsanız SSD yuvasını sökmeniz gerekebilir. Sanırım SSD yuvasını söktüğünüzde 1 tane fan takabiliyorsunuz ve oda 9mm dediğim gibi.

HDD ve SSD yuvasının olduğu yere 3 tane 9mm'lik fan takılabilmekte fakat bunun için HDD ve SSD yuvasının orda olmaması gerekiyor. Fan takmak istiyorsanız SSD yuvasını sökmeniz gerekebilir. Sanırım SSD yuvasını söktüğünüzde 1 tane fan takabiliyorsunuz ve oda 9mm dediğim gibi.
Ben o fan takma işini bir şekilde çözerim, olmadı dış bölümden takarım. Çok teşekkürler cevaplar için bir görsel yükleyebilirsen sevinirim.

Ben o fan takma işini bir şekilde çözerim, olmadı dış bölümden takarım. Çok teşekkürler cevaplar için bir görsel yükleyebilirsen sevinirim.
Rica ederim de bu görsel yükleme işi yalan oldu kusura bakmayın sanırım ekran kartını bozdum. Yarın vatan bilgisayara götürücem şuanda kutusunda. Bu kasanın bi dezavantajı da ağır olması ve tutcak yerinin olmaması. Kasayı 5 dakikada anca kutuya koyabildim ve bidaha çıkarabilirmiyim bilmiyorum kasa yaklaşık 21 kilogram. Garantide hemen sorun çözülürse ayrıntılı fotoğraflarını atabilirim. Şuanda elimde bi tek bu fotoğraf var ;
Screenshot_20201107-000404_Gallery.jpg

Rica ederim de bu görsel yükleme işi yalan oldu kusura bakmayın sanırım ekran kartını bozdum. Yarın vatan bilgisayara götürücem şuanda kutusunda. Bu kasanın bi dezavantajı da ağır olması ve tutcak yerinin olmaması. Kasayı 5 dakikada anca kutuya koyabildim ve bidaha çıkarabilirmiyim bilmiyorum kasa yaklaşık 21 kilogram. Garantide hemen sorun çözülürse ayrıntılı fotoğraflarını atabilirim. Şuanda elimde bi tek bu fotoğraf var ;Eki Görüntüle 728801
Geçmiş olsun öncelikle, offf yalnız mükemmel görünüyor maşallah, yalnız 21 kg olmasına şaşırdım o nedir öyle yaw. H500P Mesh biraz daha büyük sanırım kim bilir o kaç kg olur, ama karar verdim 680x alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı