Cooler Master H500P Mesh Kasa İyi midir?

• Konuyu başlatan Rin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 4.473
H500M fiyatı ne kadarmış eğer arasında fazla fiyat farkı yoksa H500M öneririm.
Hocam şu anda en uygun 1850 TL küsür fiyatları H500M model kasalarin, bütçemi çok aşıyor. Yoksa bende ARGB ve diğer birçok özelliğiyle daha şık ve güzel bir kasa almayı düşünüyordum. Teşekkürler yorumunuz için. :)
H500 Mesh i kullanıyorum, bir kasadan ne bekliyorsan bence karşılığını alırsın, Görüntü, serinlik, kablo organizasyonu hepsi...

Eki Görüntüle 397303
Valla hocam hemen hemen 3 4 aydır bu kasayı alacağım diye bekliyorum bende. :) İnşallah 1 hafta gibi bir süre içinde alıcam.

Son düzenleme:
Ben sizinle aynı fıkırdeyim @Alonly hocam. Benim evde ekran kartını dikey takma aparatı bile var. :) 3 4 aydır öylece yatıyor şu kasayı alıcam diye eski kasayı da satarım diye kesip biçmek istemedim. Bakalım sabrın sonu inşallah selamet olur. :)
Ben Nanokatalog'dan 1000 tlye satın almıştım. Hâliyle 1 ay bekledim ama sağ salim kutusunda en ufak bir yırtılma bile olmadan teslim aldım. İnşallah sizde sabrınızın karşılığını alırsınız.

Ben Nanokatalog'dan 1000 tlye satın almıştım. Hâliyle 1 ay bekledim ama sağ salim kutusunda en ufak bir yırtılma bile olmadan teslim aldım. İnşallah sizde sabrınızın karşılığını alırsınız.
İnşallah hocam. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı