Corsair 750D ısı değeri.

Gürayy

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum.
Cs go oynarken kapak açıkken ısı max 73 derecede seyrederken, kapağı kapatınca 79 dereceye kadar çıkıyor problem nedir.

Hava sirkilasyonun da sıkıntı var sanırım. Tüm donanımlarınızı belirtiniz. Mümkün ise kasanın içten bir fotoğrafını yükleyiniz. Kaç adet fan var? Nerelere takılı olduğunu söylerseniz daha sağlıklı olur.

Bu yazacağım donanımları değiştireceğim ztn kasa hariç işlemci ve ekran kartım kaldı, şuanki donanımlar ekran kartı gtx, 560 işlemci i7 2600, anakart p67A-GD53, bellek corsair 8 gb 1600 mhz
ImageUploadedByTapatalk1424812988.050747.jpg
telefondan yazıyorum kasada yalnızca öndeki 2 adet fan var birde arkadaki var.

Kasa kapaklarını kapalı kullanmak her zaman daha iyidir. Malesef stok soğutucu olduğu için hava sirkilasyonunu tam olarak yakalayamıyor. Kapak açıkken havayı direk aldığı için daha serin çalışıyor. Size tavsiyem öncelikle kapakları kapalı kullanmanızdan yana. İkinci tavsiyem ise biran önce işlemci soğutucu almanız. 50-60 liralık ürünlerde misli misli yetecektir. Stok soğutucu dan çok daha iyi bir performans alırsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı