Corsair Obsidian 750D

G_Theill

Hectopat
Yer
Dragos
Daha fazla  
Meslek
Elektrik - Elektronik Mühendisi
Merhabalar,

Bir süredir sistemimi ileride nasıl bir geliştirme sürecinden geçirebilirim diye düşünüyordum ve bu kasaya denk geldim. Biraz baktım, görüntüsü ferah ve şık geldi gözüme, fiyatı da alınabilir düzeyde.

Merak ettiklerim ise şunlar;

-Bu kasanın kullanıcısı var ise memnun olup olmadığı,
-Sıvı soğutma için iç hacim uygunluğu, (uygun veya değil)
-İç hava akış performansı,
-Full Tower kasanın Mid Tower kasalara göre ev içi kullanım sıkıntıları veya avantajları.

Elimde Mid Tower bir kasa var, radyatör montajını sadece dışarıdan yapabiliyorum. Ortalama bir bütçe ve hedef belirleyebilmek için bu konuda görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

450D kullanıcısıyım. Ebatlarından dolayı ilk önce onu tercih ettim. Kullanım alanım biraz zorlayacak gibiydi full tower'ı. İkinci tercihim 750D olacaktı.
Sıvı soğutma için uygundur. Üst iç tarafa radyatörleri sığıdırabilirsiniz. Tak-çıkar kauçuk montaj yuvalarıyla 120 yada 140mm takılabilir.
İç genişliğinden dolayı ısınma sorunu yaşamazsınız normal havalarda. Bir ihtimal ön fanların önündeki kapalı levha olmasından dolayı hava girişi zayıflayabilir.
Kasanın ebatlarını metre ile kullanacağınız yerde test edip ona göre karar verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı