Elektronik Corsair AF120 RGB Elite 3'lü set 1400 TL

Corsair uzak durun yurt içi garanti dışı kalsın diye kırk takla atıyorlar bide bu yurt dışı zaten tr gönderimi kapalı elinizde patlar çok çok ucuz olmalı ki alın

Bu aralar en fazla yapabildikleri şey Türkiye harici bir yerdeki tanıdığa gönderebilmek maalesef. Muhtemelen kalıcı durum ancak olmama ihtimali de bulunmakta.
Bu durumda biz yurt dışındaki tanıdığa elimizdekini göndereceğiz onlarda ordan alıp testleri yaptıktan sonra yine yurt dışındaki kişiye değişim ürününü gönderim yapacaklar yurt dışındaki tanıdıkta bize gelirken elden getirecek değil mi bu konuda tecrübeniz var mı
 
Son düzenleme:
Corsair uzak durun yurt içi garanti dışı kalsın diye kırk takla atıyorlar bir de bu yurt dışı zaten TR gönderimi kapalı elinizde patlar çok çok ucuz olmalı ki alın.

Bu durumda biz yurt dışındaki tanıdığa elimizdekini göndereceğiz onlarda oradan alıp testleri yaptıktan sonra yine yurt dışındaki kişiye değişim ürününü gönderim yapacaklar yurt dışındaki tanıdıkta bize gelirken elden getirecek değil mi bu konuda tecrübeniz var mı?

Elinizdeki problem yeterince büyükse ve iyi dillendirirseniz ürünü o tarafa göndermeden akrabaya arkadaşa gönderebiliyorlar. Bunu önceden de yapıyorlardı da o zaman Türkiye'ye gönderiyorlardı. Void stereo kulaklığımda öyle oldu, yaklaşık 2 ay önce.
 
Corsair global desteği kesti mi hocam?
Evet hocam maalesef kesmiş. Şu an bir kulaklık, veya bir sıvı soğutucu desteği vermiyor. Önceden iletişime geçerek yardımcı oluyordu, hatta garantisiz olmayan ürüne bir kereliğine sıfırı ile değiştiriyorlardı. Şimdi güya geçiçi süreliğine kapatmislar ama asla acilmayacak bence :))
 
Her şeyi suistimal edersek böyle olur. Türkiyede garantili ürün ülkedeki servisle uğraşmamak için herkes globalden yardım isterse böyle kapatırlar. Önce bi kendi servisine gönder, yardımcı olmazlarsa o zaman globalle iletişime geçersin. Ama yok. Başımıza ne gelse hakediyoruz..
 
Bence daha uyguna https://www.hepsiburada.com/arctic-p12-pwm-pst-120-mm-siyah-kasa-fani-acfan00120a-p-hbv00000kktd7 buna bakabilirsiniz, tabii RGB elzem değilse.

Hem Türkiye'den geliyor hem de garanti derdiniz olmaz.

RGB zorunluysa da DeepCool'un yine üçlü fanları var ve daisy chainlenebiliyor. Amazon üzerinden 970TL+200TL vergi gibi bir şey ile gayet uygun gibi duruyor, bir sıkıntısı varsa bilemiyorum.
Amazon linki
Not: Beyazı da aynı fiyata.
 

Geri
Yukarı