Corsair C70 mavi led resimleri

Anıl sezer sağolasın.

Valla aparat olmadan kullanırsan sisteme değil daha çok Led'lere zarar verme ihtimalin var, o adaptör gücünü ayarlıyor mesela direk elektiriğe taksan patlar ampüller adaptör şart, bana elektirikçi söyledi bunu.

Bende aynısından yapacağım ancak LED şerit dışarıdan asla görünmeyecek. Köşelerde olacak, sadece ışığı gözükecek ancak kaynağı gözükmeyecek. Ön panele kırmızı renk, ortalara ise mavi renk yapacağım.

Veya hazır olarak şu şeritlerden alayım diyorum, ne dersiniz ?
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - MAV

Dediğim gibi adaptör ile birlikte 30 TL tuttu.

Bilgisayar kurdu o ledleri tavsiye ederim ben ondan alacaktım ancak vatan mağazasına gitmek istemedim.

Ayrıca senin kasanın penceresi çok büyük değil ledlerin gözükeceğini sanmıyorum, ben de senin dediğin gibi gözükmesini istemiyorum yarın saatlerce uğraşıp düzenleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon , dikkatli okumamışım

Gerçekten güzel durmuş . Bende yeni kasa alınca bunlardan alırım Şimdilik Foxcoon TSAA 861 ile devam

Oyş ne güzel bişedir la o. Şu yeni parçalar çıksın(haswell, z87) kasa toplayayım ondan alıp star wars'a çevirecem kasayı.

12 Watt değil 12 Volt. Güç adaptörüne gerek yok, şerit ledler 5-12V arası çalışırlar. Güç kaynağından alabilirsin enerjiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…