Ya o değilde aklım 5 MS ve VGA girişli monitörde kaldın Kardeşim keşke almayaydın ya
Benimki şuan biraz daha kalın falan ama 2 MS HDMI ve 23 INC. Keşke paraya kıysaydın, inan ki değerdi verdiğin paraya.
Beyler sadece VGA var, Sadece DVI var, Sadece HMDI var bunların bana yararı ne. 2 tane girişin olmasının bana ne yararı var bilmiyorum. 1 Tane giriş olsun ekran kartı bağlayacağım bitti.
Bu cümleyi bu forumda nasıl söyleyebiliyorsun şaştım Farketmediler sanırım bir kamyon dayak yerdin yoksa Onca para ve GTX680 seviye ekran kartlarından düşündüğünüde varsayarsak teknolojiyi darmadağın ettin demektir .
Üzülüyorum çünki Recep Baltaş ve diğer Technopat ekibinin emekleri boşa çıkmış ...
Her zaman 2 ms ve dijital girişli bir monitör önerirdik. Şimdi ne oldu da 5 ms ve VGA övülüyor anlamadım
İncelik falan hikaye. 3 cm yerine 5 cm olunca çok mu yer kaplıyor ?
Övülüyor demedik... Adam almış artık bir kere niye sürekli tekrarlıyorsunuz ki adam beğenmiş almış işte sanki pro-gamer ve 7/24 online oyun oynuyor. 5-2 ms farkı yok diyorum ben. Ayrıca mevsres ekran kartı alınca ekranında hep dalgalanma olacak çünkü alacağın kartta VGA çıkışı olmadığı için dönüştürücü adaptör kullanmak zorunda kalacaksın. Siyah ekranlarda özellikle. Ama yapacak bir şey yok alışıyor insan. Bende de aynı sorun var. Olay 2 giriş olması değil. Olay o 2 girişin HDMI ve DVI olması. Görüntü açısından hiç bir fark yok eyvallah. Evet en azından DVI alabilirdin am gayet güzel bir monitör dalgalanmadan rahatsız olmayacaksan mis gibi kullanırsın.