Corsair CA-9011203-EU vs CA-9011204-EU vs CA-9011205-EU vs CA-9011206-EU

Daha önce kullandınız mı? Ya da kullanıyorsanız birkaç sorum var. Kulaklık terleme yapıyor mu? Bu dedikleri padlerdeki olay işe yarıyor mu? THX desteklemeyen bir oyunda nasıl ses kasılıcak? Beni ne kadar götürür? Ses seviyesi yüksek mi? Basslı bir müzik dinlerken basslar hissediliyor mu? Son sesde seslerde bozulma var mı? Sanırım bu kadar.
Sorunları var. Gereksiz bir kulaklık. Satmak zorunda kalmıstım zamanında. Kraken te cok daha iyi kulaklık.

Daha önce kullandınız mı? Ya da kullanıyorsanız birkaç sorum var. Kulaklık terleme yapıyor mu? Bu dedikleri padlerdeki olay işe yarıyor mu? THX desteklemeyen bir oyunda nasıl ses kasılıcak? Beni ne kadar götürür? Ses seviyesi yüksek mi? Basslı bir müzik dinlerken basslar hissediliyor mu? Son sesde seslerde bozulma var mı? Sanırım bu kadar.
İkisinin de sesi gayet yüksek. İkisi de terletmiyor. Pedlerin izolasyonu iyi. THX boş, açınca sesler boğuklaşıyor zaten. Stereosu çok iyi, çok iyi ses kasılıyor. Kraken te bass ağırlıklı bir kulaklık ve ekstradan bass tekerlegi de bulunuyor. Seslerde bozulma yok, Void elite 2 kere aldım ikisinde de bozulma olmuştu cızırtı falan başlamıştı birkac gün icinde. Kraken te'de öyle bir şey yok, düzgün kullanım ile 4 yıl götürür ikisi de tahminimce. Ha bu arada kraken te alınca tekerleği %80'e kadar falan açıp bantlayın, yoksa ses ayarını tekerlekten yaparsanız birkac ay sonra ses yarıya iniyormuş ve çözümü yokmuş, servisin de umrunda degilmiş. Kumanda üzerinden + - tuşlarından ses ayarı yapılıyor.
Daha önce kullandınız mı?
Birçok kulaklıgı kullandım piyasanın en iyilerinden, varsa soru bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı