Corsair Carbide 100R Anakart Yükseltme Ayakları

Relovia

Megapat
Yer
Ankara/MAMAK
Daha fazla  
Ben bundan bir ay önce Corsair Carbide 100R modeli kasa almıştım. İçine baktığımda şöyle bir görüntüye tanık oldum.

WhatsApp Image 2017-06-05 at 15.14.56 (1).jpeg WhatsApp Image 2017-06-05 at 15.14.56.jpeg

2. görüntüde gördüğünüz üzere bütün yükselticiler öyle fakat o ilk attığım fotoğrafta bir şey var ne olduğunu ben de anlamadım. Sizce bu nedir bunu çıkartmaya çalışıyorum yine olmuyor, zararlı mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı muhabbet bende de var. Yaklaşık 1 hafta önce 270R kasa aldım. En ortadaki pin ters takılmış gibi gözüküyor. Belki de vardır bir bildikleri... :(

O resimdeki parça bazı kasalarda takılı olarak geliyor ve çıkarmanıza gerek yok. Anakartınızın tam ortasındaki vida deliğine denk gelir. O şekilde kullanabilirsiniz. :)

O resimdeki parça bazı kasalarda takılı olarak geliyor ve çıkarmanıza gerek yok. Anakartınızın tam ortasındaki vida deliğine denk gelir. O şekilde kullanabilirsiniz. :)
Peki vidalama da sıkıntı çıkmaz mı ?

Aynı muhabbet bende de var. Yaklaşık 1 hafta önce 270R kasa aldım. En ortadaki pin ters takılmış gibi gözüküyor. Belki de vardır bir bildikleri... :(
Dostum o bir sıkıntı yaratmıyor haberin olsun. Montajladım ben kasayı bir sıkıntı yaratmadı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı