FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.150 Makaleler 7 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL. Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan. Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2017 #12 @Aykut Tosun Kesinlikle inceleme bekliyorum . Daha bu kasayi inceleyen bir Turk'e rastalayamadim . Beni etiketlersiniz artik . @Silinen üye Dark N10 derken? Hocam sana format felan mi attilar? Bu siralar tuhafsin?
@Aykut Tosun Kesinlikle inceleme bekliyorum . Daha bu kasayi inceleyen bir Turk'e rastalayamadim . Beni etiketlersiniz artik . @Silinen üye Dark N10 derken? Hocam sana format felan mi attilar? Bu siralar tuhafsin?
E Eden Dust Ziyaretçi 10 Mayıs 2017 #13 Öneri yapıyorum be. İstediğini al, sıkıntı değil. 5 fanı hiç bir kasada bulamazsın, o yüzden diyorum.
Öneri yapıyorum be. İstediğini al, sıkıntı değil. 5 fanı hiç bir kasada bulamazsın, o yüzden diyorum.
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2017 #14 FantastikTürk dedi: @Aykut Tosun Kesinlikle inceleme bekliyorum . Daha bu kasayi inceleyen bir Turk'e rastalayamadim . Beni etiketlersiniz artik . @Silinen üye Dark N10 derken? Hocam sana format felan mi attilar? Bu siralar tuhafsin? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir bakış atarım. İçine Ryzen alınacak ama önümüzdeki ay.
FantastikTürk dedi: @Aykut Tosun Kesinlikle inceleme bekliyorum . Daha bu kasayi inceleyen bir Turk'e rastalayamadim . Beni etiketlersiniz artik . @Silinen üye Dark N10 derken? Hocam sana format felan mi attilar? Bu siralar tuhafsin? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir bakış atarım. İçine Ryzen alınacak ama önümüzdeki ay.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Mayıs 2017 #15 FantastikTürk dedi: @Aykut Tosun Kesinlikle inceleme bekliyorum . Daha bu kasayi inceleyen bir Turk'e rastalayamadim . Beni etiketlersiniz artik . Genişletmek için tıkla... Türkiye'de bilinmeyen çok iyi markalar var, keşke değerleri bilinse.
FantastikTürk dedi: @Aykut Tosun Kesinlikle inceleme bekliyorum . Daha bu kasayi inceleyen bir Turk'e rastalayamadim . Beni etiketlersiniz artik . Genişletmek için tıkla... Türkiye'de bilinmeyen çok iyi markalar var, keşke değerleri bilinse.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.150 Makaleler 7 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL. Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan. Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2017 #16 Iki parca bir sey anlatin be hocam @Aykut Tosun . @Jira Hocam aynen oyle, ayrica hep merak ettim Be Quiet! nasil bir marka diye. Yabancilar bayagi tercih ediyor sanirim.
Iki parca bir sey anlatin be hocam @Aykut Tosun . @Jira Hocam aynen oyle, ayrica hep merak ettim Be Quiet! nasil bir marka diye. Yabancilar bayagi tercih ediyor sanirim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Mayıs 2017 #17 Be Quiet yine aynı şekilde. Özellikle PSU olarak yurt dışında en çok tercih edilen sağlam markalardan.
Be Quiet yine aynı şekilde. Özellikle PSU olarak yurt dışında en çok tercih edilen sağlam markalardan.
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2017 #18 FantastikTürk dedi: Iki parca bir sey anlatin be hocam @Aykut Tosun . Genişletmek için tıkla... Ufak bir inceleme yaparım.
FantastikTürk dedi: Iki parca bir sey anlatin be hocam @Aykut Tosun . Genişletmek için tıkla... Ufak bir inceleme yaparım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 10 Mayıs 2017 #19 Klasman farkı var. P400 bir siklet ağır basıyor. Jira dedi: Be Quiet yine aynı şekilde. Özellikle PSU olarak yurt dışında en çok tercih edilen sağlam markalardan. Genişletmek için tıkla... Be Quiet'in ses yalıtımlı kasaları var. Burada satılsa millet yine gider pencereli modeli alır. Halbuki o markanın en büyük espirisi sessizlik.
Klasman farkı var. P400 bir siklet ağır basıyor. Jira dedi: Be Quiet yine aynı şekilde. Özellikle PSU olarak yurt dışında en çok tercih edilen sağlam markalardan. Genişletmek için tıkla... Be Quiet'in ses yalıtımlı kasaları var. Burada satılsa millet yine gider pencereli modeli alır. Halbuki o markanın en büyük espirisi sessizlik.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Mayıs 2017 #20 @CJack60 Güç kaynakları da öyledir herhalde. Kasa olarak pek bilmiyorum.