Corsair Carbide 270R vs Phanteks P400

Phanteks Enthoo Evolv modelini çok tutuyorlar. Fractal Design Define S modelini ise custom soğutma için tercih ediyorlar. Define S Mid-tower boyutunda ama hayvan gibi radyatör desteği var.

PSU bir ara fanless yani fansız Seasonic 520W PSU alacak oldum ikinci el. Sonra araştırdığımda standart fanlı PSU'lardan daha fazla cızırtı vakası yaşanmış olduğunu öğrendim. Marka ne kadar kaliteli olsa da bazı durumlarda kurtarmıyor işte.

@CJack60 Peki sizin şu an aldığınız sistemdeki CX 750W nasıl? O güç kaynağı cızırtı yapıyor diyenler varda merak ettim. Konu biraz kayıyor ama kusura bakma @FantastikTürk

Boşta yokta 144HZ üstü FPS değerlerine çıktığımda cızırtı var. Özellikle oyunu durdurup menülerde dolaştığımda FPS 500 üstüne çıktığında katlanılmayacak seviyeye çıkıyor. Bunun sebebi Vsync'i kapattığımdan kaynaklanıyor. Vsync açıkken herhangi bir sıkıntı yok. Ben yinede kısa zamanda bunu değiştireceğim. Alacak olanlara hiç tavsiye etmem.

Boşta yokta 144HZ üstü FPS değerlerine çıktığımda cızırtı var. Özellikle oyunu durdurup menülerde dolaştığımda FPS 500 üstüne çıktığında katlanılmayacak seviyeye çıkıyor. Bunun sebebi Vsync'i kapattığımdan kaynaklanıyor. Vsync açıkken herhangi bir sıkıntı yok. Ben yinede kısa zamanda bunu değiştireceğim. Alacak olanlara hiç tavsiye etmem.
CX750'nin siyah flat kablolu versiyonu ise(CX750M) ben alabilirim birkaç hafta içerisinde :D Aerocool'dan sonra uçak gibi gelicektir.

@CJack60 Cougar Alman kuruluşlu olan ve iyi bir markadır zaten. Ancak beni önermekte tek sıkıntıya sokan olay distribütörlüğünü Frisby markasının yapıyor olması. Tabii ki distribütörü olduğu zaman modelin kalitesi veya özellikleri değişmez ama Cougar modelli olmayan ürünleri de var ve onlar gerçekten kötü ve kalitesiz olabiliyor. Hangi model Cougar'ın hangisi değil bazen seçemiyorsunuz. O yüzden hiç riske girmeyip önermiyorum açıkçası.

@CJack60 Cougar Alman kuruluşlu olan ve iyi bir markadır zaten. Ancak beni önermekte tek sıkıntıya sokan olay distribütörlüğünü Frisby markasının yapıyor olması. Tabii ki distribütörü olduğu zaman modelin kalitesi veya özellikleri değişmez ama Cougar modelli olmayan ürünleri de var ve onlar gerçekten kötü ve kalitesiz olabiliyor. Hangi model Cougar'ın hangisi değil bazen seçemiyorsunuz. O yüzden hiç riske girmeyip önermiyorum açıkçası.

Bunu anlamak için kendi sitesinde ürünün modelinin bulunması yeterlidir. :sinsi: Eğer sitesinde yoksa o Frisby'dir. ;)

COUGAR :: Gaming Mice, Gaming Mouse, Gaming Keyboard, PC Power Supplies, PC Case/Chassis and PC Fan :: Passion X Innovation: COUGAR CMX (v.3)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı