Corsair Carbide Spec 03'e Sıvı Soğutma

Parça uyumu konusunda bir sıkıntın olmaz "Çift Radyatör HARİÇ" o büyük radyatörler ramlere değme gibi bir problem çıkartabilir fakat remlerde düşük profil kullanılarak bu sorun halledilir. Ben Carbide Spec 03'ten memnunum güzel bir görüntüsü var odada , masada durması beni mutlu ediyor
Cooler Master'a gelince , Cooler master iyidir ama o kasa hakkında zerre bilgim yok

bende 2 ay içinde sistem topluyorum vs kafamı carbide serisi spec 03 takmış durumdayım ya napsam ama alıcam

alıcağım sistem

Dosya Ekleri

• a.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 107
bende 2 ay içinde sistem topluyorum vs kafamı carbide serisi spec 03 takmış durumdayım ya napsam ama alıcam

alıcağım sistem

Bende kasa konusunda çok kararsızım kasayı çok beğendim ama soğutma olarak ve büyüklük ve iç hacim olarak aynı yada yakın fiyata çok daha üstün kasalar var Senin ki ile 1-2 parça hariç aynı sistemi alıyoruz gibi görünüyor. Kasa konusunda ise Zalman Z11 Neo alacağım gibi ben ama bende çok beğendim ve Spec-03 istiyorum aslında ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…