Corsair Carbide Spec 04 Alınır mı?

Furkan_Can

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523230954
Merhaba arkadaşlar. Linkteki kasayı almayı düşünüyorum. 3 Fanlı GTX 1070 içine sığar mı, öncelikli sorum bu. Bir diğer sorum Asus H81M-K anakartım içine sığar mı? Pek anlamıyorum bu konulardan da o yüzden soruyorum arkadaşlar. Bir de havalandırması nasıldır sizce? 2 Üstte, 2 önde, 1 de arkada fan yuvası olduğu yazıyor? Genel olarak kasa nasıldır sizce? 250₺ civarı başka önerilere de açığım bu arada:like:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen özellik olarak da tip olarak da beğendiğim bir kasa alınabilir içine 3 fanlı 1070 de sığar. Anakarta sığar fakat taşır mı şüpheliyim. Eğer çift fanlı olsa olur herhalde derdim yine emin olamazdım fakat 3 fanlı olduğu için ağırlığı otomatik artıyor. Bu yüzden de slotun aşağı doğru eğilme problemi olur yani taşıyamayabilir derken kastettiğim bu.

Dostlar ilk aklımdaki kasa p400'dü zaten. Fakat önden hava almıyor gibi görünüyor. Hava sirkülasyonu nasıl? Eğer ki iyiyse kesinlikle P400 alırım. Kullanan var mı hava sirkülasyonu nasıl sizce?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı