Corsair Carbide Spec-Alpha vs Cooler Master MasterCase Pro 3

Sizce hangisini seçmeliyim?

• Corsair Carbide Spec-Alpha

• Cooler Master MasterCase Pro 3

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

turevintegral

Hectopat
Makaleler
2
Merhabalar, bilgisayarım için kasa bakıyorum.
İlk başta Corsair Spec-Alpha seçtim fakat bu ürün hakkında çok eleştiri olduğunu fark ettim. Corsair Spec-Alpha kasası Mid Tower boyutunda bir kasa. Anakart yapısı olarak ATX, Micro ATX, Mini ITX destekliyor.

Daha sonra Cooler Master MasterCase Pro 3 adlı kasa dikkatimi çekti. Bu kasa Mini Tower bir kasa. Tabi ki Mini Tower olduğundan Micro ATX ve Mini ITX destekliyor. Açıkcası bu kasanın görünüşü daha çok hoşuma gitti. Fakat bu ürün hakkında hiçbir yerde Türkçe olarak bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer bu ürünü seçersem ATX anakart yerine MicroATX bir anakart seçeceğim. Bu bana bir dezavantaj yaratır mı? (Performans düşüşü gibi) Ürün kalitesi olarak sizce hangisi daha iyidir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve lütfen oy kullanmayı unutmayın.

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI

COOLER MASTER MASTERCASE PRO 3 MINI TOWER mATX SİYAH PENCELERİ KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum çok sağol. Foruma geldiğimden beri bana çok yardımcı oldun. 400C'nin iki modeli var. Bunlardan hangisi? Kusura bakma. Çok soru sordum. Bu arada benim linkini attığım ürün zaten Elite değil mi?
Corsair Carbide 400C ATX Pencereli Mid-Tower Kasa Fiyatı
Corsair Carbide Clear 400C Siyah Cc-9011081-Ww Fiyatı
Attığın link Elite imiş, evet. Clear almana gerek yok. Düz 400C olanı al. Estağfurullah, soru sormak için açıyorsun zaten konuyu. Elimden geldiğince yardım ederim. :)

Merhabalar, bilgisayarım için kasa bakıyorum.
İlk başta Corsair Spec-Alpha seçtim fakat bu ürün hakkında çok eleştiri olduğunu fark ettim. Corsair Spec-Alpha kasası Mid Tower boyutunda bir kasa. Anakart yapısı olarak ATX, Micro ATX, Mini ITX destekliyor.

Daha sonra Cooler Master MasterCase Pro 3 adlı kasa dikkatimi çekti. Bu kasa Mini Tower bir kasa. Tabi ki Mini Tower olduğundan Micro ATX ve Mini ITX destekliyor. Açıkcası bu kasanın görünüşü daha çok hoşuma gitti. Fakat bu ürün hakkında hiçbir yerde Türkçe olarak bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer bu ürünü seçersem ATX anakart yerine MicroATX bir anakart seçeceğim. Bu bana bir dezavantaj yaratır mı? (Performans düşüşü gibi) Ürün kalitesi olarak sizce hangisi daha iyidir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve lütfen oy kullanmayı unutmayın.

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI

COOLER MASTER MASTERCASE PRO 3 MINI TOWER mATX SİYAH PENCELERİ KASA
Merhaba, Cooler Master Pro 3 kasamızla ilgili sormak istediğiniz bir nokta varsa yardımcı olabilirim.

Ne 400C, ne S340 nede Spech Alpha Mastercase 3 ile karşılaştırılamaz.

Zira sac kalitesi farkı var arada.
Sen böyle deyince kararsız kaldım. :D Sizce neden MasterCase Pro 3 seçmeliyim? Biraz daha açıklar mısınız?

Merhaba, Cooler Master Pro 3 kasamızla ilgili sormak istediğiniz bir nokta varsa yardımcı olabilirim.
İlginiz için teşekkürler. Kesin bir karar verince sorularımı soracağım.

Son düzenleme:
Sen böyle deyince kararsız kaldım. :D

İlginiz için teşekkürler. Kesin bir karar verince sorularımı soracağım.
Yok kararsız kalma. 3'ü de kaliteli. Ben böyle dedim diye diğerleri plastik değil...

Sadece Mastercase 3 daha kalın sac kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı