Corsair Carbide Spec Delta RGB Fan Rengi Değiştirme

merhabalar 2 hafta önce corsair spec delta rgb kasasını aldım ama ne yapıp edip fan rengini değiştirmeyi bulamadım anakartım asus tuf b450m-plus nolur birisi indireceğim şeyin linkini vs atsın hiçbir yerde bulamadım birşey indirdim ama ondan sonrada ne yapacağımı anlamadım
Anakartında RGB girişi yoksa program yüklenen birşey farketmez dostum. Yukarıdaki arkadaşın birisi resim atmış bi aparat var anca onunla kullanabilirsin kasanın içinde çıkıyor zaten. Bende de aynı kasa var fakat anakartı Gigabyte B450M S2H var RGB destekli bu yüzden uygulama ile kontrol edebiliyorum.
 
Anakartında RGB girişi yoksa program yüklenen bir şey fark etmez dostum. Yukarıdaki arkadaşın birisi resim atmış bir aparat var anca onunla kullanabilirsin kasanın içinde çıkıyor zaten. Bende de aynı kasa var fakat anakartı Gigabyte B450M S2H var RGB destekli bu yüzden uygulama ile kontrol edebiliyorum.

Bende de sizinki ile aynı kasa ve anakart var.
Bana hangi uygulama ile kontrol edebildiğinizi söyleyebilir misiniz?
 
Beyler kasanın içini kontrol edin. Ufak beyaz renkte bir parça göreceksiniz 3 tuşu mevcut. O tuşlarla değiştirebilirsiniz.
Bu kontrolcüyü kullanmak biraz zor çünkü kasanın içinde. Eğer anakartınızda RGB girişi varsa bu aletten o kabloyu çıkartıp anakartınızdaki RGB pinlerine takın. Daha sonrasında Mystic Light gibi programlarla kasayla uğraşmadan direkt programın içinden ışıkları kontrol edin.
bende h-510m var onla destekler mi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı