Corsair Carbide SPEC-Delta RGB Kasa İncelemesi

Yanıtınız için teşekküler. Üste veya işlemciye ekstra bir fan gerek yok yani?
İşlemciye hız aşırtma yapmayacaksanız ekstra fana gerek yok bence. Ses ve sıcaklık durumuna bakarsınız ve değişmek isterseniz değişirsiniz. Tabii olmazsa olmaz değildir. R5 2600'ün içerisinden çıkan soğutucu çok kötü değil.

İşlemciye hız aşırtma yapmayacaksanız ekstra fana gerek yok bence. Ses ve sıcaklık durumuna bakarsınız ve değişmek isterseniz değişirsiniz. Tabii olmazsa olmaz değildir. R5 2600'ün içerisinden çıkan soğutucu çok kötü değil.
Sorularıma verdiğiniz yanıtlara ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler.

Yakın zamanda bende almayı düşünüyorum. Çok kaliteli duruyor, tasarımı zaten güzel. Sabırsızlanıyorum almak için.

Anlıyorum. Umarım memnun kalırsınız.
Daha almama 2-3 ay kadar süre var. İncelemesini yaparım topladığım sistemin ki daha kesinlikle bu sistemi alacağım diye bir şey yok ama kasa kesin.

Bu kasayı kullananlara bir sorum olacak.
1- Kasanın ön fanlarının hızlarında dalgalanma oluyor mu, zira bendekilerin hızları çok belli olmasa da azalıp artıyor.
2- Kasaya bazen dokanınca elektrik çarpıyor, sizde de oldu mu?

Bu kasayı kullananlara bir sorum olacak.
1- Kasanın ön fanlarının hızlarında dalgalanma oluyor mu, zira bendekilerin hızları çok belli olmasa da azalıp artıyor.
2- Kasaya bazen dokanınca elektrik çarpıyor, sizde de oldu mu?
1- Yok bende herhangi bir dalgalanma olmuyor.
2- Hayır öyle bir şey olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı