Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sistemimde kullandığım power indirimdeymiş. Şiddetle almanı tavsiye ederim, Alman markası aynı paraya 650 Watt ve ileriye dönük bir psu.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sistemimde kullandığım power indirimdeymiş. Şiddetle almanı tavsiye ederim, Alman markası aynı paraya 650 Watt ve ileriye dönük bir psu.
www.hepsiburada.com
Sistemimde kullandığım Power indirimdeymiş. Şiddetle almanı tavsiye ederim, alman markası aynı paraya 650 Watt ve ileriye dönük bir PSU.
O zaman sisteminin maksimum yükte çekeceği güç; ekran kartını overclock ve 3'er tane usb 2.0 ve usb 3.0 ve 120'lik fan ve optik driver ile abartsak dahi 650VA'yı yani 375W'ı geçmez. Ancak uzun ömürlü, stabil ve biraz da olsa güç tasarrufu yapmasını istiyorsan, en azından 550W 80+ Bronz almanı tavsiye ederim.
En ucuz Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.505,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
ZM600 öneririm. Ek olarak RX 550 önermiyorum sıfır fiyatında.
CPU kablosu hakkında yazılanları okudum fakat ben gayet rahat bir şekilde kablolamasını yaptım.
650Watt ve 80+ olduğu halde şuan aynı fiyata satılmasından Sharkoon'dan yana. 3600x ve 5600xt ile aylardır en ağır işlemlerde bile sıkıntı yaşamadım.