Corsair CW-90600-WW sıvı soğutucu alınır mı?

Pahalı.

O işlemciyi 1700 tl lik hava soğutucu ile rahat şekilde soğutursunuz fazla para vermeye gerek yok sıvı soğutmaya.

Corsair kaliteli bir markadır, sızdırma vs. gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Ayrıca anakartınızı da destekliyor. Fakat yerinizde olsam onun yerine Deepcool LT520 240mm Sıvı Soğutma bunu tercih ederdim, bizzat kullanıyorum ve çok memnunum.

Pahalı.

O işlemciyi 1700 tl lik hava soğutucu ile rahat şekilde soğutursunuz fazla para vermeye gerek yok sıvı soğutmaya.

7600X için hava soğutma yetersiz gelebilir.

Corsair kaliteli bir markadır, sızdırma vs. gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Ayrıca anakartınızı da destekliyor. Fakat yerinizde olsam onun yerine Deepcool LT520 240mm Sıvı Soğutma bunu tercih ederdim, bizzat kullanıyorum ve çok memnunum.

7600X için maksimum bahsettiğim Corsair'i alabileceğim sanırım yetmez mi?

İlk öncelikle selam bro'm. Alacağın sıvı soğutma sistemine yyetecek kadar güçlü, daha önceden Corsair deneyimim vardı ve efsane bir markayı. Şu anda Corsair'in RAM'ını kullanıyorum, sızdırma büyük ihtimalle olma.

Pahalı.

O işlemciyi 1700 TL'lik hava soğutucu ile rahat şekilde soğutursunuz fazla para vermeye gerek yok sıvı soğutmaya.

O

Phantom Spirit çok rahat şekilde soğutur 240 mm sıvı soğutmayla denk.

Arkadaşlar bilen birisi cevap verebilir mi biraz baktım ve bilgi bulamadım Corsair cw 90600-WW soket tipi olarak AM5'i destekliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı