Corsair H100 RGB CW-9060053-WW 240mm alınır mı?

srcn.90

Picopat
Linkteki soğutma nasıldır arkadaşlar? 5800X3d için alınacak, yeterli gelir mi? Fan sesi yüksek midir? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Bütçe maks 2000 TL diyelim.

ben h100x aldım, yük altında değilken hiçbir ses çıkmayan bilgisayarım yine yük altında değilken de yük altındayken de hep sesli calismaya basladı. fan sesi değil, pompanın devirdaim sesinden bahsediyorum. ayarlanabilir bir pompası olmadığından full güçte pompa sürekli çalışıyor bu da ses yapıyor. ha Allah var soğutma çok iyi 70 dereceler gördüğüm warzone'da 45-50'yi hiç geçmiyor ama boştayken ses gelmesi can sıkıcı. iade edebilirim amazondan almıştım.

İşlemcim i5-12400F

Ben de senin gösterdiğini aldım ama henüz kurmadım ve nasıl çalışıyor, ses yapıyor mu yoksa yapmıyor mu, bilemiyorum.

Linkteki soğutma nasıldır arkadaşlar? 5800X3d için alınacak, yeterli gelir mi? Fan sesi yüksek midir? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Bütçe maks 2000 TL diyelim.

Ama illa ki öneri istersen de;

Ben de senin gösterdiğini aldım ama henüz kurmadım ve nasıl çalışıyor, ses yapıyor mu yoksa yapmıyor mu, bilemiyorum.

Ama illa ki öneri istersen de;

Cooler Master için daha sesli diyolar ama...?

CM ML240 pompa sesi daha fazla. Ancak şöyle de bir durum var. Kimine göre ses çok gelir, kimine göre de az gelir. H100X kullanıyorum bende. Ses bana az geliyor. Zaten oyuna girdim zaman kulaklık takıyorum ve yüksek devirde kullandığım zaman kulaklıktan dolayı duymuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı