Corsair CX550F iade edilmeli mi?

394919

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
5.576
Makaleler
1
Çözümler
12
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden 1000TL'ye Corsair CX550F satın aldım. Coil whine bu PSU'larda çok başa gelen bir şey mi? Daha kargoya verilmemiş iade edip farklı bir PSU almali miyim sizce? Bu fiyata ala bileceğim farklı bir modüler veya modüler olmayan farklı bir PSU var mıdır?
 
Önceki konuda cevaplamıştım, bütçeyi aşmadığınız müddetçe CX-F'ten caymanıza değecek bir ünite yok.
 
Önceki konuda cevaplamıştım, bütçeyi aşmadığınız müddetçe CX-F'ten caymanıza değecek bir ünite yok.
Peki hocam sizce diğer cv serisi ve daha yüksek Watt ile çalışan Corsair psu lara göre coil whine olma ihtimali daha mı düşük?

Önceki konuda cevaplamıştım, bütçeyi aşmadığınız müddetçe CX-F'ten caymanıza değecek bir ünite yok.
Yaklaşık 70 kişinin yorumunu okudum 1 kişi yaşamış .
 
Hepsinden daha düşük değil, ama CV'den daha düşük.
 
Bende de coil whine sorunu mevcut yarın iade edeceğim yük altında çok fazla ses çıkarıyor beni rahatsız etti demek ki bu sorun cidden kronik.
Alacaklarını hiç sanmıyorum boşuna gönderniş olursun açıp kullandıysan . Üzerinde ki ince jelatini açtıysan bile almazlar . Muhtemelen sorunu var dersende garantiye yollarlar garanti'de de coil whine bir sorun olarak geçmediği için sana ürünü geri yollarlar . Ekran kartımda'da var coil whine garantiye gönderecektim Asus çalışanı bu bir sorun değil garanti'de değişim sebebi olarak geçmemekte perforamansa etki etmediği sürece bir şey yapamayız dediler . Geçmiş olsun hocam sesi duymamaya çalış .
 
Alacaklarını hiç sanmıyorum boşuna gönderniş olursun açıp kullandıysan. Üzerinde ki ince jelatini açtıysan bile almazlar. Muhtemelen sorunu var dersende garantiye yollarlar Garanti'de de coil whine bir sorun olarak geçmediği için sana ürünü geri yollarlar. Ekran kartımda'da var coil whine garantiye gönderecektim ASUS çalışanı bu bir sorun değil Garanti'de değişim sebebi olarak geçmemekte perforamansa etki etmediği sürece bir şey yapamayız dediler. Geçmiş olsun hocam sesi duymamaya çalış.

Acayip takıntılıyım inşallah alırlar almazsalar EU Corsair desteğe kadar yolu var :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı