Bu kart oyunda 250-300W arası bir güç tüketir. Siz o önerilen güç kaynağı değerlerine bakmayın. Bol keseden sallanıyor. 600W bir güç kaynağı sistem için fazlasıyla yeterli gelir. Lakin elinizdeki CX600 güç kaynağı ne kadar zamandır kullanılıyor? Eski bir seri olduğu için yeni ya da sıfır olmadığını düşünüyorum.
Bu kart oyunda 250-300W arası bir güç tüketir. Siz o önerilen güç kaynağı değerlerine bakmayın. Bol keseden sallanıyor. 600W bir güç kaynağı sistem için fazlasıyla yeterli gelir. Lakin elinizdeki CX600 güç kaynağı ne kadar zamandır kullanılıyor? Eski bir seri olduğu için yeni ya da sıfır olmadığını düşünüyorum.
Doğrudur. Yalnız güç kaynaklarının verimlilikleri de zamanla ister istemez düşebiliyor. Yorulabiliyorlar. Kağıt üstündeki W değeri yeterli gelecektir ancak yenilemenin zamanı da gelmiş.
Doğrudur. Yalnız güç kaynaklarının verimlilikleri de zamanla ister istemez düşebiliyor. Yorulabiliyorlar. Kağıt üstündeki W değeri yeterli gelecektir ancak yenilemenin zamanı da gelmiş.
Anlıyorum. Sharkoon SS-coolzero-750 750W 80+ Gold modüler güç kaynağı hakkında bilginiz var mı? Fiyat olarak çok iyi de kronik sorunu falan var mıdır?
Bir de bu ürün var. Onun fiyatı daha da uygun.
Sharkoon WPM Gold Zero 750W 80+ Gold 14 CM Fanlı ATX Güç Kaynağı
The XPG Core Reactor 750 W is compact at only 140 mm deep, achieves high performance in all areas, and is whisper quiet under normal operating conditions. XPG has a strong first entry for the PSU market in the XPG Core Reactor—we are anxious to see more from this brand.