Corsair CX650F alınır mı?

Corsair gibi müşteri odaklı çalışan bir firmanın bence her ürünü alınır :) adamların ürünleri zaten kaliteli bir sıkıntı durumunda hemen yardımcı oluyorlar. Bu PSU modelinin 750F olanını çok inceledim kaliteli ürün gözün kapalı alabilirsin. Yakın zamanda Corsair Void Pro Wireless kulaklığımın Pad'leri için araştırmaya başladım doğru düzgün ürün bulamadım Corsair ile iletişime geçtim kargo bedeli karşılığı yeni pad yolladılar. Zamanında birkaç sıkıntı daha yaşamıştım şu zamana kadar mağdur etmediler sağ olsunlar.

Corsair gibi müşteri odaklı çalışan bir firmanın bence her ürünü alınır :) adamların ürünleri zaten kaliteli bir sıkıntı durumunda hemen yardımcı oluyorlar. Bu PSU modelinin 750F olanını çok inceledim kaliteli ürün gözün kapalı alabilirsin. Yakın zamanda Corsair Void Pro Wireless kulaklığımın Pad'leri için araştırmaya başladım doğru düzgün ürün bulamadım Corsair ile iletişime geçtim kargo bedeli karşılığı yeni pad yolladılar. Zamanında birkaç sıkıntı daha yaşamıştım şu zamana kadar mağdur etmediler sağ olsunlar.

Kulaklıkta herhangi bir sıkıntı var mı? Mikrofon vs. bende kablolu Void Elite düşünüyorum ama HS60 ile arasında kararsız kalmıştım.

Kulaklıkta herhangi bir sıkıntı var mı? Mikrofon vs. bende kablolu Void Elite düşünüyorum ama HS60 ile arasında kararsız kalmıştım.

Hocam cihazda bir sıkıntı yok mikrofonunu yaklaşık 5 ay kullandım beni üzmedi uzun süredir mikrofon devre dışı aktif olarak HyperX Quadcast kullanıyorum. Cihazdan genel olarak memnunum sadece son bir haftadır sol kulaklıkta binde bir olsa da ufak bir parazitlenme var gibi geldi bunun için garanti yollamak istemedim sık sık olan bir durumda değil. Kulaklığa bebek gibi baktım kasada bir çizik dahi yok sağlam malzeme zaten önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı