Corsair CX650F ve B450M S2H uyumlu olur mu?

Üretimini yapan firma Seasonic. Kaliteli bir markadır, yeni de değildir. Arkadaşın dediği gibi Corsair model hem daha pahalı hem de kronik sorunları var.

NZXT A Tier, Corsair B Tier içinde. Dolayısıyla NZXT hem daha ucuz hem daha iyi.
Anladım hocam ben bunu bi düşüneyim. Yine de Corsair olanı da alsam sorun olmaz değil mi sistemim referansını veremediğimiz bir yerde yazıyor. Yazarım isterseniz ama anakartım B450M S2H kalanı pek önemli değildir diye düşünüyorum.

Hocam NZXT sektörde yeni bir firma değil mi? Corsair'in güç kaynağını 7 senedir kullanıyorum ısınma sorunu hariç hiçbir sorunu yok taş gibi çalışıyor hala. Emin olamadım.

Gayet kaliteli markadır NZXT yeni bir firma değil. Ayrıca Corsair, NZXT, antec tarzı markaların iç yapısını Seasonic üretir sadece fanları kendileri yaparlar Seasonic'te zaten en köklü PSU firmalarından.

Anladım hocam ben bunu bir düşüneyim. Yine de Corsair olanı da alsam sorun olmaz değil mi sistemim referansını veremediğimiz bir yerde yazıyor. Yazarım isterseniz ama anakartım B450M S2H kalanı pek önemli değildir diye düşünüyorum.

Neden Corsair alıyorsunuz ki kimse coil Whine'lı PSU tercih etmek istemez hem paranız vebinizde kalır.

Yani gören de 300 Lira fazla verip 450 w güç kaynağı alıyorum sanacak. Rx 6600 yerine 3050 almışım gibi davranmaya gerek yok. Coil Whine olacağı Kuran'da falan mı yazıyor anlamadım geri yollarım varsa. Tasarım olarak da daha çok beğendim ayrıca Corsair olanı. Sanırsam NZXT olan da tam modüler değil semi modüler yazıyor açıklamasında.

Yani gören de 300 lira fazla verip 450W güç kaynağı alıyorum sanacak. RX 6600 yerine 3050 almışım gibi davranmaya gerek yok. Coil whine olacağı Kuran'da falan mı yazıyor anlamadım geri yollarım varsa. Tasarım olarak da daha çok beğendim ayrıca Corsair olanı. Sanırsam NZXT olan da tam modüler değil semi modüler yazıyor açıklamasında.

İyi tamam, konu başlığını cevapladık zaten uyumludur. Size kalmış bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı