Çalışır. 4 tane PCI-E 8 pin çıkışı var. Watt olarakda pin sayısı olarakda yeterli. Sistem 400 - 500w vicarı çeker.RTX 5070 aldım, Corsair CX750F PSU ile çalışır mı?
Çalışır.RTX 5070 aldım, Corsair CX750F PSU ile çalışır mı?
Çalışır. 4 tane PCI-E 8 pin çıkışı var. Watt olarakda pin sayısı olarakda yeterli. Sistem 400 - 500w vicarı çeker.RTX 5070 aldım, Corsair CX750F PSU ile çalışır mı?
Çalışır. 4 tane PCI-e 8 pin çıkışı var. Watt olarak da pin sayısı olarak da yeterli. Sistem 400 - 500W vicarı çeker.
Eki Görüntüle 2550643
Hayır gerek yok. 5070'in içinden zaten dönüştürücü çıkıyor olması lazım. Ama sen yine de alacağın 5070 modelinin içinde dönüştürücüyle gelip gelmediğini kontrol et.
Evet. O varsa sıkıntısız bağlarsın. Bu arada 1 tane kablo kullanma bağlarken.(ucundan 1 tane daha 8 pin PCI-E çıkan daisy chainli kablolardan bahsediyorum) 2 tane ayrı kablo kullan.Bu kablo değil mi?
O tam nasıl oluyorEvet. O varsa sıkıntısız bağlarsın. Bu arada 1 tane kablo kullanma bağlarken. 2 tane ayrı kablo kullan.
O tam nasıl oluyor
Tamam teşekkürlerEki Görüntüle 2550657
Bu şekilde kablo var ya. O 2. kabloyu kullanma. PSU'da zaten 2 tane ayrı PCI-e kablosu var. 1 tane daha kablo çek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.