Corsair CX750F RGB alınır mı?

@hadwiger @GFYT iki PSU'yu bir konuda incelesem çok mu karmaşık olur?

NZXT ve Be Quiet! PSU'ları aynı konuda incelemek gibi bir düşüncem var ama nasıl olur bilemedim.

Hocam hangisi daha kolay gelirse, hem karşılaştırmalı, tatlı rekabet olur.

Hocam STX-700 geliyor mu? :D

Güzel inceleme olmuş, eline sağlık.

STX-650 için inceleme buldum ama bayağı detaysız, 1-2 bilgi versem gerisi gelmez.

Buradan yazsam yeterli.

Grup düzenlemesi var, EMI filtresi doğru düzgün yok, MOV yok, NTC yok. Bayağı giriş seviyesi, düşük kaliteli bir ürün.

STX-650 için inceleme buldum ama bayağı detaysız, 1-2 bilgi versem gerisi gelmez.

Buradan yazsam yeterli.

Grup düzenlemesi var, EMI filtresi doğru düzgün yok, MOV yok, NTC yok. Bayağı giriş seviyesi, düşük kaliteli bir ürün.
Peki GameGaraj hazır sistemlerinde bulunan Aigo 650W 80+ PSU'su hakkında bilgi var mı?

Peki GameGaraj hazır sistemlerinde bulunan Aigo 650W 80+ PSU'su hakkında bilgi var mı?

Var.

Grup düzenlemeli, doğru düzgün bir EMI filtresi yok, düşük kaliteli 4. seviye kapasitörler var.

APU sistem üstüne pek önermem.

Tabii bilgilerim kaba taslak, ben iç yapıdan pek anlamıyorum, daha çok sentetik test.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı