H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 25 Aralık 2020 #11 Hocam böyle çok üst model incelemeleri gelmeye devam etsin, ama biraz da F/P modelleri inceleyin de garibanların yüzü gülsün.
Hocam böyle çok üst model incelemeleri gelmeye devam etsin, ama biraz da F/P modelleri inceleyin de garibanların yüzü gülsün.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Aralık 2020 #12 @hadwiger @GFYT iki PSU'yu bir konuda incelesem çok mu karmaşık olur? NZXT ve Be Quiet! PSU'ları aynı konuda incelemek gibi bir düşüncem var ama nasıl olur bilemedim.
@hadwiger @GFYT iki PSU'yu bir konuda incelesem çok mu karmaşık olur? NZXT ve Be Quiet! PSU'ları aynı konuda incelemek gibi bir düşüncem var ama nasıl olur bilemedim.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Aralık 2020 #13 Aynı konuyu ben açsaydım 2 beğeni gelirdi. Neyse eline sağlık.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 25 Aralık 2020 #14 RPM dedi: @hadwiger @GFYT iki PSU'yu bir konuda incelesem çok mu karmaşık olur? NZXT ve Be Quiet! PSU'ları aynı konuda incelemek gibi bir düşüncem var ama nasıl olur bilemedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl istersen öyle yap, bana her türlü uyar.
RPM dedi: @hadwiger @GFYT iki PSU'yu bir konuda incelesem çok mu karmaşık olur? NZXT ve Be Quiet! PSU'ları aynı konuda incelemek gibi bir düşüncem var ama nasıl olur bilemedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl istersen öyle yap, bana her türlü uyar.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.120 Makaleler 1 Çözümler 581 25 Aralık 2020 #15 RPM dedi: @hadwiger @GFYT iki PSU'yu bir konuda incelesem çok mu karmaşık olur? NZXT ve Be Quiet! PSU'ları aynı konuda incelemek gibi bir düşüncem var ama nasıl olur bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi daha kolay gelirse, hem karşılaştırmalı, tatlı rekabet olur.
RPM dedi: @hadwiger @GFYT iki PSU'yu bir konuda incelesem çok mu karmaşık olur? NZXT ve Be Quiet! PSU'ları aynı konuda incelemek gibi bir düşüncem var ama nasıl olur bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi daha kolay gelirse, hem karşılaştırmalı, tatlı rekabet olur.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #16 RPM dedi: Emin değilim, sormak lazım. @kandes2. Genişletmek için tıkla... Bazılarında değişiyor ama nadir bir olay.
RPM dedi: Emin değilim, sormak lazım. @kandes2. Genişletmek için tıkla... Bazılarında değişiyor ama nadir bir olay.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #17 kandes2 dedi: Bazılarında değişiyor ama nadir bir olay. Genişletmek için tıkla... Hocam STX-700 geliyor mu? Güzel inceleme olmuş, eline sağlık.
kandes2 dedi: Bazılarında değişiyor ama nadir bir olay. Genişletmek için tıkla... Hocam STX-700 geliyor mu? Güzel inceleme olmuş, eline sağlık.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #18 BerkayZ87 dedi: Hocam STX-700 geliyor mu? Güzel inceleme olmuş, eline sağlık. Genişletmek için tıkla... STX-650 için inceleme buldum ama bayağı detaysız, 1-2 bilgi versem gerisi gelmez. Buradan yazsam yeterli. Grup düzenlemesi var, EMI filtresi doğru düzgün yok, MOV yok, NTC yok. Bayağı giriş seviyesi, düşük kaliteli bir ürün.
BerkayZ87 dedi: Hocam STX-700 geliyor mu? Güzel inceleme olmuş, eline sağlık. Genişletmek için tıkla... STX-650 için inceleme buldum ama bayağı detaysız, 1-2 bilgi versem gerisi gelmez. Buradan yazsam yeterli. Grup düzenlemesi var, EMI filtresi doğru düzgün yok, MOV yok, NTC yok. Bayağı giriş seviyesi, düşük kaliteli bir ürün.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #19 kandes2 dedi: STX-650 için inceleme buldum ama bayağı detaysız, 1-2 bilgi versem gerisi gelmez. Buradan yazsam yeterli. Grup düzenlemesi var, EMI filtresi doğru düzgün yok, MOV yok, NTC yok. Bayağı giriş seviyesi, düşük kaliteli bir ürün. Genişletmek için tıkla... Peki GameGaraj hazır sistemlerinde bulunan Aigo 650W 80+ PSU'su hakkında bilgi var mı?
kandes2 dedi: STX-650 için inceleme buldum ama bayağı detaysız, 1-2 bilgi versem gerisi gelmez. Buradan yazsam yeterli. Grup düzenlemesi var, EMI filtresi doğru düzgün yok, MOV yok, NTC yok. Bayağı giriş seviyesi, düşük kaliteli bir ürün. Genişletmek için tıkla... Peki GameGaraj hazır sistemlerinde bulunan Aigo 650W 80+ PSU'su hakkında bilgi var mı?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Aralık 2020 #20 BerkayZ87 dedi: Peki GameGaraj hazır sistemlerinde bulunan Aigo 650W 80+ PSU'su hakkında bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Grup düzenlemeli, doğru düzgün bir EMI filtresi yok, düşük kaliteli 4. seviye kapasitörler var. APU sistem üstüne pek önermem. Tabii bilgilerim kaba taslak, ben iç yapıdan pek anlamıyorum, daha çok sentetik test.
BerkayZ87 dedi: Peki GameGaraj hazır sistemlerinde bulunan Aigo 650W 80+ PSU'su hakkında bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Grup düzenlemeli, doğru düzgün bir EMI filtresi yok, düşük kaliteli 4. seviye kapasitörler var. APU sistem üstüne pek önermem. Tabii bilgilerim kaba taslak, ben iç yapıdan pek anlamıyorum, daha çok sentetik test.