Corsair Dominator Platinum vs Vengeance LED

Corsair Dominator Platinum vs Vengeance LED

• Dominator Platinum 4x8 GB 3000 MHz CL 15

Oy: 7 87,5%
  • Vengeance LED 4x8 GB 3000 MHz CL 15

Oy: 1 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8

adezyon

Megapat
Makaleler
20
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2 model arasında kaldım. Üst seviye bir sistem için hangi modeli önerirsiniz? İki model arasında fark var mıdır?

NOT: İki belleğin de özellikleri aynıdır.
NOT: Sistem oyun amaçlı kullanılacaktır. İşlemci Intel i7 6700K, anakart MSI M9 ACK.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2 model arasında kaldım. Üst seviye bir sistem için hangi modeli önerirsiniz? İki model arasında fark var mıdır?

NOT: İki belleğin de özellikleri aynıdır.
NOT: Sistem oyun amaçlı kullanılacaktır. İşlemci Intel i7 6700K, anakart MSI M9 ACK.
Sistemi toplamadan önce sistem hakkında yeni konu açın ve parçaları orada tartışalım. Ben Dominator Platinum'u öneriyorum.

Ben de bunu düşünüyordum, RAM'lerin gecikme süresi ve hızı aynı. Nedir bu LED'li olan ile Dominator'un farkı? Yardımcı olursanız güzel olur.

Belirttiğim iki adet RAM arasında ne tür farklar vardır? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı