hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 23 Ocak 2021 #21 Yang Mills dedi: Neden Trident Z almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Trident Z RAM'lerin o kadar iyi olduğu söylenemez.
Yang Mills dedi: Neden Trident Z almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Trident Z RAM'lerin o kadar iyi olduğu söylenemez.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #22 Hamza Ensar Sağlam dedi: Vallahi sıfır gibi olduğu için bu fiyat. Zaten pazarlıkla düşerim 1300 falan. Genişletmek için tıkla... İlan pahalı değil. Corsair RAM'ler pahalı. Bunu alırsınız o fiyata G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-64GTZN Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hamza Ensar Sağlam dedi: Vallahi sıfır gibi olduğu için bu fiyat. Zaten pazarlıkla düşerim 1300 falan. Genişletmek için tıkla... İlan pahalı değil. Corsair RAM'ler pahalı. Bunu alırsınız o fiyata G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-64GTZN Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #23 Yang Mills dedi: İlan pahalı değil. Corsair RAM'ler pahalı. Bunu alırsınız o fiyata G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-64GTZN Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Dominator en üst düzey çipleri kullanıyor galiba. Donanım arşivi 3200 MHz voltaj vermeden 3800 yapmıştı.
Yang Mills dedi: İlan pahalı değil. Corsair RAM'ler pahalı. Bunu alırsınız o fiyata G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-64GTZN Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Dominator en üst düzey çipleri kullanıyor galiba. Donanım arşivi 3200 MHz voltaj vermeden 3800 yapmıştı.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #24 hadwiger dedi: Trident Z RAM'lerin o kadar iyi olduğu söylenemez. Genişletmek için tıkla... Ucuz bir RAM Corsair'e göre. Corsair RAM ne kadar kaliteli olsa bile CL değerleri yüksek. OC ile CL 16 yapmak ne kadar mümkün olsa bile.
hadwiger dedi: Trident Z RAM'lerin o kadar iyi olduğu söylenemez. Genişletmek için tıkla... Ucuz bir RAM Corsair'e göre. Corsair RAM ne kadar kaliteli olsa bile CL değerleri yüksek. OC ile CL 16 yapmak ne kadar mümkün olsa bile.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #25 Yang Mills dedi: Ucuz bir RAM Corsair'e göre. Corsair RAM ne kadar kaliteli olsa bile CL değerleri yüksek. OC ile CL 16 yapmak ne kadar mümkün olsa bile. Genişletmek için tıkla... Ben bunları CL18 4000 yaparım az uğraşıp.
Yang Mills dedi: Ucuz bir RAM Corsair'e göre. Corsair RAM ne kadar kaliteli olsa bile CL değerleri yüksek. OC ile CL 16 yapmak ne kadar mümkün olsa bile. Genişletmek için tıkla... Ben bunları CL18 4000 yaparım az uğraşıp.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #26 Hamza Ensar Sağlam dedi: Dominator en üst düzey çipleri kullanıyor galiba. Donanım arşivi 3200 MHz voltaj vermeden 3800 yapmıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman Dominator alın hocam. Zevkler tartışılmaz ve Dominator'un daha iyi olduğu ve pahalı olduğu malum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Dominator en üst düzey çipleri kullanıyor galiba. Donanım arşivi 3200 MHz voltaj vermeden 3800 yapmıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman Dominator alın hocam. Zevkler tartışılmaz ve Dominator'un daha iyi olduğu ve pahalı olduğu malum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #27 Yang Mills dedi: O zaman dominator alın hocam. Zevkler tartışılmaz ve Dominator'un daha iyi olduğu ve pahalı olduğu malum. Genişletmek için tıkla... Galiba en iyi RAM'ler dominator. Ben zaten dün gece almıştım başta belirttiğim gibi. Sadece doğru yapıp yapmadığımı sormak istedim.
Yang Mills dedi: O zaman dominator alın hocam. Zevkler tartışılmaz ve Dominator'un daha iyi olduğu ve pahalı olduğu malum. Genişletmek için tıkla... Galiba en iyi RAM'ler dominator. Ben zaten dün gece almıştım başta belirttiğim gibi. Sadece doğru yapıp yapmadığımı sormak istedim.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #28 Hamza Ensar Sağlam dedi: Galiba en iyi RAM'ler dominator. Ben zaten dün gece almıştım başta belirttiğim gibi. Sadece doğru yapıp yapmadığımı sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Bütçe varsa en iyisini yapmışsınız. Güzel sistemmiş hayırlı olsun.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Galiba en iyi RAM'ler dominator. Ben zaten dün gece almıştım başta belirttiğim gibi. Sadece doğru yapıp yapmadığımı sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Bütçe varsa en iyisini yapmışsınız. Güzel sistemmiş hayırlı olsun.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #29 Yang Mills dedi: Bütçe varsa en iyisini yapmışsınız. Güzel sistemmiş hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Şu an çok dengesiz ama ileride güzel sistem olacak sağ olun. Mesaj sayılarında azalma Merhaba, artık Konu Dışı bölümüne atılan mesajlar mesaj sayısına etki etmeyecektir. Bu nedenle tüm kullanıcılarımızın mesaj sayısını güncelledik. Bilginize. www.technopat.net Evet neden belli oldu. Son düzenleme: 23 Ocak 2021
Yang Mills dedi: Bütçe varsa en iyisini yapmışsınız. Güzel sistemmiş hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Şu an çok dengesiz ama ileride güzel sistem olacak sağ olun. Mesaj sayılarında azalma Merhaba, artık Konu Dışı bölümüne atılan mesajlar mesaj sayısına etki etmeyecektir. Bu nedenle tüm kullanıcılarımızın mesaj sayısını güncelledik. Bilginize. www.technopat.net Evet neden belli oldu.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 23 Ocak 2021 #30 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben sevdim. En iyi soğutmaya sahip olup capallex LED'ler kullanıyor. Yoğun ışık altın da bile parlayıp daha az enerji harcar. Genişletmek için tıkla... Hocam siz sevdiyseniz bize iyi mi yaptım diye sormanıza gerek yoktu. Hayırlısı olsun güle güle kullanın
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben sevdim. En iyi soğutmaya sahip olup capallex LED'ler kullanıyor. Yoğun ışık altın da bile parlayıp daha az enerji harcar. Genişletmek için tıkla... Hocam siz sevdiyseniz bize iyi mi yaptım diye sormanıza gerek yoktu. Hayırlısı olsun güle güle kullanın