- Makaleler
- 51
Trident Z RAM'lerin o kadar iyi olduğu söylenemez.Neden Trident Z almıyorsunuz?
Trident Z RAM'lerin o kadar iyi olduğu söylenemez.Neden Trident Z almıyorsunuz?
Vallahi sıfır gibi olduğu için bu fiyat. Zaten pazarlıkla düşerim 1300 falan.
İlan pahalı değil. Corsair RAM'ler pahalı. Bunu alırsınız o fiyata G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-64GTZN Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ucuz bir RAM Corsair'e göre. Corsair RAM ne kadar kaliteli olsa bile CL değerleri yüksek. OC ile CL 16 yapmak ne kadar mümkün olsa bile.Trident Z RAM'lerin o kadar iyi olduğu söylenemez.
Ucuz bir RAM Corsair'e göre. Corsair RAM ne kadar kaliteli olsa bile CL değerleri yüksek. OC ile CL 16 yapmak ne kadar mümkün olsa bile.
O zaman Dominator alın hocam. Zevkler tartışılmaz ve Dominator'un daha iyi olduğu ve pahalı olduğu malum.Dominator en üst düzey çipleri kullanıyor galiba. Donanım arşivi 3200 MHz voltaj vermeden 3800 yapmıştı.
O zaman dominator alın hocam. Zevkler tartışılmaz ve Dominator'un daha iyi olduğu ve pahalı olduğu malum.
Bütçe varsa en iyisini yapmışsınız. Güzel sistemmiş hayırlı olsun.Galiba en iyi RAM'ler dominator. Ben zaten dün gece almıştım başta belirttiğim gibi. Sadece doğru yapıp yapmadığımı sormak istedim.
Bütçe varsa en iyisini yapmışsınız. Güzel sistemmiş hayırlı olsun.
Hocam siz sevdiyseniz bize iyi mi yaptım diye sormanıza gerek yoktu. Hayırlısı olsun güle güle kullanınBen sevdim. En iyi soğutmaya sahip olup capallex LED'ler kullanıyor. Yoğun ışık altın da bile parlayıp daha az enerji harcar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.