Amazon'dan 64 GB USB almak istiyorum. Fakat başlıkta belirttiğim 2 ürün arasında kaldım. Biri Corsair tanıdık bilindik bir marka diğeri Silicon power pek duymadığım bir marka fakat USB 3.1 desteklidir. MSİ B250M PRO-VDH model anakart ile kullanacağım. Sizce hangisini alayım?
Anakartınızın özelliklerine baktığımda USB 3.1 Gen 1 yazıyor bu USB 3.0 olduğu anlamına geliyor. Yani 3.1 olması sana pek bir farklılık yaratmayacaktır başka bir cihaz üzerinde kullanmadıkça. Ben olsam ileriye dönük olması için Silicon Power alırdım.
Anakartınızın özelliklerine baktığımda USB 3.1 Gen 1 yazıyor bu USB 3.0 olduğu anlamına geliyor. Yani 3.1 olması sana pek bir farklılık yaratmayacaktır başka bir cihaz üzerinde kullanmadıkça. Ben olsam ileriye dönük olması için Silicon Power alırdım.
Youtube dan videolarına baktım. Özellikle ilki çok hızlı yazıyor. Gözlerime inanamadım. Diğerleri biri stokta yok diğeri de 1-2 ay diye bir şeyler yazıyor. Önemli değil ilki çok hoşuma gitti. Biraz eksiğim var. Tamamlayınca sipariş vereceğim. İlgin ve önerilerin için teşekkürler.