Corsair Force MP300 M.2 SSD'ye format atılmıyor

Yukarıdaki program ile ssdnizin sağlığını kontrol edebilirsiniz.

Bu şekilde birşey görüyorum sağlık durumunu tam olarak anlamadım, ömrünü bitirmiş olarak mı görünüyor bu bilgilerden? Aynı şekilde bu uygulamadan da silmeye çalıştım SSD'nin içindekileri fakat onarım için windowsu yeniden başlatın gibi bir uyarı veriyor, yeniden başlatıyorum fakat yine herşey aynı.

Yazma ömrü dolmuş.

Sağlık %75 Diskmart'da iste değerler sapıtmış.
Anladım, bu SSD'nin ömürü okuma-yazma toplamda 90 TB çok az bir değer gibi geldi bana o yüzden sormak istedim, çünkü çok saçma bir şekilde ömrünü bitirdi SSD. Western Digital marka bir SSD aldım gelmesi de biraz uzun sürücek Almanya'dan geldiği için en azından hani bunun sorununu halledebilseydim idare ederdi beni biraz, neyse sağlık olsun yapabileceğimiz birşey yok sanırsam.

Arkadaşımda da vardı aynısı hiçbir şekilde düzelmiyor. Biz 1 hafta uğraştık yazma ömrü dolsa bile maalesef hiçbir şekilde düzelmedi. Yeni SSD aldık. Yazma ömrü doldu diye hata verecek hali yok.
Yazma ömrü dolduğunda sektör hataları ve diğer benzer hatalar crystal disk mark üzerinde görünecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda da görüldüğü gibi yazma kapasitesinin çok daha üstü veri yazılabiliyor. Bu yüzden siz çözemediniz diye çözümsüz dememelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…