Corsair Gaming HS60 alınır mı?

Bana kalırsa kulaklıkları deneyerek alın. Çoğu kulaklığın ses kartı kötü veya anca ortalamadır. Çevrenizde bu tarz kulaklıkları satan varsa deneyin bakın. Kimine göre aynı kulaklık ağrıtırken başkalarında ağrıtmayabiliyor. Stereo alıp ileride anakart destekliyorsa kaliteli bir ses kartı alırsınız bütçe elverirse.
Alternatif olarak MH 752 veya Kraken TE olabilir. MH 752 kulaklığın ses kartlı modeli fiyatını haketmediğini duymuştum.

Biraz geç cevap verdiğim için özür dilerim. Anakartım : Easynote TE69-KB
Eski bir model ben ses kartı olmayan bir model alsam yine iyi ses kalitesi alabilir miyim?
Eğer alabilirsem Cloud Alpha alabilirim.

Eski bir model ben ses kartı olmayan bir model alsam yine iyi ses kalitesi alabilir miyim?
Bu laptop mu ben aramada bulamadım anakart modelini eğer laptopsa muhtemelen ses kartı işini görmesi için konulan bir parça olduğunu düşünüyorum.

Şimdi öncelikle şu şekilde benim kendi dizüstü bilgisayarımda kaliteli bir ses kartı bulunduğu için ben kullandığım kulaklıkları stereo bağlayıp scout modunda kullanıyorum ses kartının kendi özelliğini yani. Tahmin ediyorum ki sizde tam performans almanızı engelleyecektir. Bu yüzden ses kartlı modele bakmanızı ben şahsi görüşüm olarak tavsiye ederim.

Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Cloud 2 almaya karar verdim ama HS60'ında alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum.

Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Cloud 2 almaya karar verdim ama HS60'ında alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum.
HS60 daha güncel bir kulaklık ☺ lakin güncel kelimesini hiç anlamış değilim yani güncel olunca ne oluyor içerisindeki Neodimyum mıknatısın modeli sürümümü değişiyor garip umarım buradaki ironiyi anlamışsındır sakın yanlış anlama beni Cloud 2 de problem yaşayan çok az insan gördüm lakin HS60 modelinde ve HS70 modelin bir dip ses sorunu var diyorlar bana sorarsan ben Cloud 2 derdim ve bir öz eleştiri yapayım kendimde kulaklık alacağım yakın zamanda temiz ikinci el Cloud 2 lere bakıyorum şuan yorumlarım üzerine bir sonuca vardığın için ben teşekkür ederim.

2019 Model Neodyum Mıknatıslı Kulaklık
Yorumların için gerçekten teşekkürler sayende kulaklıklar ile biraz daha bilgi sahibi oldum ve kulaklık seçimimde büyük payın oldu. Eylül' ün 1' i gibi alacağım inşallah.

Peşin almayı düşünüyor isen amazondan da alabilirsin 66 dolar seviyesinde yenilenmiş Cloud 2 satıyor amazonun kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…