Malesef taksit planlıyorum.Peşin almayı düşünüyor isen amazondan da alabilirsin 66 dolar seviyesinde yenilenmiş Cloud 2 satıyor amazonun kendisi
O zaman birşey diyemem senden önce alırsam yazarım sen benden önce alırsan mutlaka yaz ☺Malesef taksit planlıyorum.
Klavye ve mouse dan anlıyorsan son konuma bakabilir misin?O zaman birşey diyemem senden önce alırsam yazarım sen benden önce alırsan mutlaka yaz ☺
Taksitle Cloud 2 almaya karar verdim. Fikirleriniz için teşekkürler.Hocam şuana kadar 5-6 tane gaming kulaklık kullandım beni gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi ile beni büyüleyen kulaklıklar:
1-Logitech G231
2-SteelSeries Arctis 5
Bunlardan ikisini alabilirsiniz ama Steelseries Arctis 5 için baya para eklemek lazım onun dışında Logitech G231 i öneririm kafa yastığı hayet rahat şurda biri gelip kafa yastığı rahat derse ya onun saçı fazladır ya da kafası çok büyüktür.7.1 o kadar önemli ola bir şey değil 7.1 olsa da aynı ses olmasada aynı ses G231 de sesin nerden geldiğini hem oyunlarda hem de filmlerde gayet anlıyorsunuz.Kusura bakmayın HS60 alınır mı? diye sormuşsunuz evet gayet iyi kulaklık Logitech G231 ile arasında 20 tl fark var ve aynı ses kalitesini sunuyor.
7.1 in önemli olmadığını bende dile getirmiştim beyefendi kullandığım kulaklık 9 yıllık Creative Sound BlasterX Tactic 3D Alpha 40 mm sürücüleri var ve ben gayet iyi ses alabiliyorum özelliklerini sorarsanız 40mm sürücüleri 20-20000 Hz frekansı çıkarılabilir mikrofonu var bütün özellikleri bundan ibaret aslında oyuncu kulaklığı kategorisi tamamen bir satış politikası olmakla birlikte sizin kulaklıktan ne istediğinize göre değişen birşey. Biz türkler her zaman en iyisini alma görüşündeyiz istisnalar kaideyi bozmaz tabiki ama gelişen teknoloji dünyasında her zaman bir üstü var ve hadi şu da olsun şu özellikte olmazsa olmaz görüşünde ilerliyoruz. Kulaklık tercihi olarak oyun oynayacak bir insanın Logitech G231 i de alsa HS50 yi de alsa Cloud 2 yi de alsa dön bu taraftan Asus un yeni çıkarttığı Rog Delta modelini veyahut Sennheiser in bilmem şu şu modellerini de alsa yapabilecekleri şey belirli öğrenciyse okuldan geldikten sonra yok bir işte çalışıyor ise işten geldikten sonra veya işi bilgisayar ile ilgili ise günlük en fazla oynayabileceği saat 6 7 tabiki bunun üzerinde oynama süreleri de olabilir lakin ciddi anlamda malzeme kalitesi ve beklentileri veren kulaklığı bulduktan sonra bir önemi yok ben de olduğu gibi bu biraz maaliyet ve tercih meselesi ben bir kulaklık ile 9 sene öyle veya böyle kablosu zedelene zedelene lehim yaparak bu seneleri görmüş ve hala memnun birisi olarak yorumlar yaptım yorumlar benim kişisel tercihimdir. Kulaklık üzerine uzun yıllardır araştırma yapan ve bilgi sahibi olan bir insanın illaki benden çok daha fazla bilgisi olabilir bilginin sınırı yok siz de takdir edersiniz ki bundan dolayı bu yorumlarım mevcuttur. Arctis 5 i x teknoloji mağazasında deneyimlemiş biri olarak söyleyeyim kulaklığı kafanıza taktığınızda rahat olduğunu düşünmüş olabilirsiniz lakin Cloud 2 yi de taktığımda gayet rahattı ve ses olarak cep telefonuma bağlantısını yaparak denedim Cloud 2 den çok daha güzel ses aldım. Görüşlerinize saygı duyarım mesaj biraz uzun oldu kusura bakmayın. İyi forumlar dilerim.Hocam şuana kadar 5-6 tane gaming kulaklık kullandım beni gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi ile beni büyüleyen kulaklıklar:
1-Logitech G231
2-SteelSeries Arctis 5
Bunlardan ikisini alabilirsiniz ama Steelseries Arctis 5 için baya para eklemek lazım onun dışında Logitech G231 i öneririm kafa yastığı hayet rahat şurda biri gelip kafa yastığı rahat derse ya onun saçı fazladır ya da kafası çok büyüktür.7.1 o kadar önemli ola bir şey değil 7.1 olsa da aynı ses olmasada aynı ses G231 de sesin nerden geldiğini hem oyunlarda hem de filmlerde gayet anlıyorsunuz.Kusura bakmayın HS60 alınır mı? diye sormuşsunuz evet gayet iyi kulaklık Logitech G231 ile arasında 20 tl fark var ve aynı ses kalitesini sunuyor.
Yani bazen ucuz kulaklıklar pahalıdan iyi olur mu demektesiniz? Eğer buysa evet doğru ben eskiden cloud 2 almak istemiştim ama bütçem 150 civarında eksikti bende bu yüzden Logitech almıştım benim memnun kalma sebebim kulağın girdiği yerde kulaklık çeperinin deri olmaması bende Logitech'den çok iyi ses kastım bana deselerki Logitech G serisindeki bütün kulaklıklar %70-80 indirim yapıldı deseler hepsini alırım (G430 hariç).Onun dışında bende hep çok iyi ses kastım bazen arkadaşlarımın bana hile dedikleri bile olmuştur.7.1 in önemli olmadığını bende dile getirmiştim beyefendi kullandığım kulaklık 9 yıllık Creative Sound BlasterX Tactic 3D Alpha 40 mm sürücüleri var ve ben gayet iyi ses alabiliyorum özelliklerini sorarsanız 40mm sürücüleri 20-20000 Hz frekansı çıkarılabilir mikrofonu var bütün özellikleri bundan ibaret aslında oyuncu kulaklığı kategorisi tamamen bir satış politikası olmakla birlikte sizin kulaklıktan ne istediğinize göre değişen birşey. Biz türkler her zaman en iyisini alma görüşündeyiz istisnalar kaideyi bozmaz tabiki ama gelişen teknoloji dünyasında her zaman bir üstü var ve hadi şu da olsun şu özellikte olmazsa olmaz görüşünde ilerliyoruz. Kulaklık tercihi olarak oyun oynayacak bir insanın Logitech G231 i de alsa HS50 yi de alsa Cloud 2 yi de alsa dön bu taraftan Asus un yeni çıkarttığı Rog Delta modelini veyahut Sennheiser in bilmem şu şu modellerini de alsa yapabilecekleri şey belirli öğrenciyse okuldan geldikten sonra yok bir işte çalışıyor ise işten geldikten sonra veya işi bilgisayar ile ilgili ise günlük en fazla oynayabileceği saat 6 7 tabiki bunun üzerinde oynama süreleri de olabilir lakin ciddi anlamda malzeme kalitesi ve beklentileri veren kulaklığı bulduktan sonra bir önemi yok ben de olduğu gibi bu biraz maaliyet ve tercih meselesi ben bir kulaklık ile 9 sene öyle veya böyle kablosu zedelene zedelene lehim yaparak bu seneleri görmüş ve hala memnun birisi olarak yorumlar yaptım yorumlar benim kişisel tercihimdir. Kulaklık üzerine uzun yıllardır araştırma yapan ve bilgi sahibi olan bir insanın illaki benden çok daha fazla bilgisi olabilir bilginin sınırı yok siz de takdir edersiniz ki bundan dolayı bu yorumlarım mevcuttur. Arctis 5 i x teknoloji mağazasında deneyimlemiş biri olarak söyleyeyim kulaklığı kafanıza taktığınızda rahat olduğunu düşünmüş olabilirsiniz lakin Cloud 2 yi de taktığımda gayet rahattı ve ses olarak cep telefonuma bağlantısını yaparak denedim Cloud 2 den çok daha güzel ses aldım. Görüşlerinize saygı duyarım mesaj biraz uzun oldu kusura bakmayın. İyi forumlar dilerim.
Şunu söylemekteyim; "Bazen bazı kulaklıkların "bazı özellikleri" üst düzey kulaklıklardan iyi" her kulaklıktan istediğini alamama gibi sorunlar ile karşılaşılabiliyor bir arkadaşım Sennheiser in bir kulaklığını aldı Cloud 2 ile ikisini denediğinde Sennheiser i bırakıp onu seçti işte burada tamamen kişisel tercih ön plana çıkıyor. Bazı arkadaşlarım ise Cloud 2 den SS Arctis 7 modeline terfi etti. Konu sahibi olan arkadaşımızın ses kartlı ve güzel bir model istemesi üzerine Cloud 2 yi önerdim ve kendiminde Cloud 2 yi alacağını söylemem bu yüzdendir.Yani bazen ucuz kulaklıklar pahalıdan iyi olur mu demektesiniz? Eğer buysa evet doğru ben eskiden cloud 2 almak istemiştim ama bütçem 150 civarında eksikti bende bu yüzden Logitech almıştım benim memnun kalma sebebim kulağın girdiği yerde kulaklık çeperinin deri olmaması bende Logitech'den çok iyi ses kastım bana deselerki Logitech G serisindeki bütün kulaklıklar %70-80 indirim yapıldı deseler hepsini alırım (G430 hariç).Onun dışında bende hep çok iyi ses kastım bazen arkadaşlarımın bana hile dedikleri bile olmuştur.
Estağfurullah zaten oyun turnuvalarının çoğunda Cloud 2 kullanılıyor demek ki baya kullanışlı anlamına geliyor.Şunu söylemekteyim; "Bazen bazı kulaklıkların "bazı özellikleri" üst düzey kulaklıklardan iyi" her kulaklıktan istediğini alamama gibi sorunlar ile karşılaşılabiliyor bir arkadaşım Sennheiser in bir kulaklığını aldı Cloud 2 ile ikisini denediğinde Sennheiser i bırakıp onu seçti işte burada tamamen kişisel tercih ön plana çıkıyor. Bazı arkadaşlarım ise Cloud 2 den SS Arctis 7 modeline terfi etti. Konu sahibi olan arkadaşımızın ses kartlı ve güzel bir model istemesi üzerine Cloud 2 yi önerdim ve kendiminde Cloud 2 yi alacağını söylemem bu yüzdendir.