Isik seviyorsan SteelSeries, sadelik seviyorsan Corsair. Aralarinda neredeyse hicbir fark yok.
Steelseries kendi uremiyor ki switchleri. Bildigim kadariyla ya Kailh yada Gateron ile anlasmali uretiyorlar. Ikisi de birbirinin aynisi gibi. Sesleri ve kullandiklari malzeme tabii ki farkli olabilir fakat Apex Pro almadikca o aradaki farki hissetmezsiniz bile.Birinde en iyi Switch üreticilerinden Cherry MX'in Switch'leri diğerinde SteelSeries'in kendi ürettiği Switch'ler gerçekten hiç fark yok mu?
SteelSeries kendi uremiyor ki Switch'leri. Bildigim kadariyla ya kailh ya da gateron ile anlasmali uretiyorlar. Ikisi de birbirinin aynisi gibi. Sesleri ve kullandiklari malzeme tabii ki farkli olabilir fakat Apex Pro almadikca o aradaki farki hissetmezsiniz bile.
Ben klavye konusunda Corsair'a guveniyorum. Steelseries Cherry MX switchlerini kullanmayi biraktigindan beri pek onermiyorum.Aradaki 400 lira farkla SteelSeries almaya değer mi?
Ben klavye konusunda Corsair'a guveniyorum. SteelSeries Cherry MX Switch'lerini kullanmayi biraktigindan beri pek onermiyorum.
Hos, guzel. Bir Steelseries degil ama yeterli seviyede. Puding keycap alirsaniz daha hos oluyor.Peki Corsair'in RGB'si nasıl acaba?
Hos, guzel. Bir SteelSeries degil ama yeterli seviyede. Puding keycap alirsaniz daha hos oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.