SteelSeries Apex 7 vs Corsair K70 RGB Pro

Merhaba, aldığınız klavyenin TKL versiyonuna bakıyorum ben de. Nasıl memnun musunuz? Çok hassas olduğu için problem yaşayan insanların yorumlarını gördüm. Tam almayı düşünürken arada kaldım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Corsair'e zam geldiği için Apex 7 aldım ben. Klavye gayet güzel ama ben hala alışamadım Logitech G103'ten geçtiğimden dolayı. Ufak ekranı ayrı bir hoş, Discord'u, Ekran kartı kullanımını ve sıcaklığını, Spotify'ı falan gösteriyor. RGB efektleri de gayet güzel ama daha ben çözemedim tam. Bilek desteği gayet güzel. @ertmee

Corsair'e zam geldiği için Apex 7 aldım ben. Klavye gayet güzel ama ben hala alışamadım Logitech G103'ten geçtiğimden dolayı. Ufak ekranı ayrı bir hoş, Discord'u, Ekran kartı kullanımını ve sıcaklığını, Spotify'ı falan gösteriyor. RGB efektleri de gayet güzel ama daha ben çözemedim tam. Bilek desteği gayet güzel. @ertmee
Selam alışamadığınız nokta nedir acaba?
Bende bu klavyeye bakıyorum ama ingilizce olduğu için sorun, o yüzden bunu elemek zorunda kalacağım sanırım.

Üstadım cahilliğimi mazur görün, Ç, Ş, İ gibi harfleri olmadığı için Türkçe klavye değil diye düşündüm. Ama bu harflerin yerine noktalama işaretleri var, bu harfleri yapmak için shift falan mı basmamız gerekiyor?
Hocam size yolladığım linkte tüm TR karakterler mevcut (Ç, Ş, İ vs.). Eğer TR dizilim olmayan klavye alırsanız tuşlar yine aynı yerde ama karakterler farklı üzerinde.

Hocam size yolladığım linkte tüm TR karakterler mevcut (Ç, Ş, İ vs.). Eğer TR dizilim olmayan klavye alırsanız tuşlar yine aynı yerde ama karakterler farklı üzerinde.
Pardon link gözümden kaçmış. O zaman TKL olanlar Türkçe değil, normal modeli türkçe.
Şu an TKL'ye daha yakınım açıkçası ama olur da büyük kasım indirimlerinde güzel bir indirim yakalarsam düşüebilirim.

Teşekkürler.

Pardon link gözümden kaçmış. O zaman TKL olanlar Türkçe değil, normal modeli türkçe.
Şu an TKL'ye daha yakınım açıkçası ama olur da büyük kasım indirimlerinde güzel bir indirim yakalarsam düşüebilirim.

Teşekkürler.
Evet Steelseries TKL olanlar TR dizilim değil. Tümünü kontrol etmedim ama büyük ihtimalle öyledir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı