- Makaleler
- 3
Bahsettiğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum ancak iCUE yazılımında bir çok mod mevcut.
Kısacası müzikle senkronize bir şekilde RGB'lerin çalışması hocam.Bahsettiğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum ancak iCUE yazılımında bir çok mod mevcut.
Selam alışamadığınız nokta nedir acaba?Corsair'e zam geldiği için Apex 7 aldım ben. Klavye gayet güzel ama ben hala alışamadım Logitech G103'ten geçtiğimden dolayı. Ufak ekranı ayrı bir hoş, Discord'u, Ekran kartı kullanımını ve sıcaklığını, Spotify'ı falan gösteriyor. RGB efektleri de gayet güzel ama daha ben çözemedim tam. Bilek desteği gayet güzel. @ertmee
TR dizilim hocam Apex 7.Selam alışamadığınız nokta nedir acaba?
Bende bu klavyeye bakıyorum ama ingilizce olduğu için sorun, o yüzden bunu elemek zorunda kalacağım sanırım.
Üstadım cahilliğimi mazur görün, Ç, Ş, İ gibi harfleri olmadığı için Türkçe klavye değil diye düşündüm. Ama bu harflerin yerine noktalama işaretleri var, bu harfleri yapmak için shift falan mı basmamız gerekiyor?
Hocam size yolladığım linkte tüm TR karakterler mevcut (Ç, Ş, İ vs.). Eğer TR dizilim olmayan klavye alırsanız tuşlar yine aynı yerde ama karakterler farklı üzerinde.Üstadım cahilliğimi mazur görün, Ç, Ş, İ gibi harfleri olmadığı için Türkçe klavye değil diye düşündüm. Ama bu harflerin yerine noktalama işaretleri var, bu harfleri yapmak için shift falan mı basmamız gerekiyor?
Pardon link gözümden kaçmış. O zaman TKL olanlar Türkçe değil, normal modeli türkçe.Hocam size yolladığım linkte tüm TR karakterler mevcut (Ç, Ş, İ vs.). Eğer TR dizilim olmayan klavye alırsanız tuşlar yine aynı yerde ama karakterler farklı üzerinde.
Evet Steelseries TKL olanlar TR dizilim değil. Tümünü kontrol etmedim ama büyük ihtimalle öyledir.Pardon link gözümden kaçmış. O zaman TKL olanlar Türkçe değil, normal modeli türkçe.
Şu an TKL'ye daha yakınım açıkçası ama olur da büyük kasım indirimlerinde güzel bir indirim yakalarsam düşüebilirim.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.