Corsair Glaive RGB Pro Alınır mı?

Anladım ben palm tutuşta oynuyorum peki hyperx pulsefire fps pro ile deathadder elite karşılaştırırsak ne dersiniz?

Zowie farelere bakabilirsiniz. Modeller arasında genel olarak sadece büyüklük farkı var çok fazla fark yok. Bütçenize uygun bir mouse seçersiniz.
Ayrıca Zowie FK1, Deathadder Elite ve G102 mouseları kullandım. Kesinlikle açık ara farkla FK1 en iyisiydi. Deathadder Elite önermem. Ergonomisi iyi olsa bile bana Zowie'deki akıcı hissiyatı veremedi.

Peki hyperx pulsefire pro ya ne dersiniz?
bahsettıgınız mousenın dpı sı çok düşük maalesef bana göre

Zowie ciler yine beni taşlayacak ama yazılımı bile olmayan, ışıklandırması bulunmayan, scroll tekeri mekanik klavye gibi ses çıkaran, sadece anlaşmalı profesyonel CS:GO oyuncuları tercih ediyor diye dümdüz bir fareye 400₺ verilmez

Sadece birşey soracağım. Kullandın mı? O farenin hissiyatını veren bir tane mouse bulamadım. İstersen git dene. Konu sahibi sende istediğini yap. Tasarımına yakından bakarsan daha iyi olur.

Sadece birşey soracağım. Kullandın mı? O farenin hissiyatını veren bir tane mouse bulamadım. İstersen git dene. Konu sahibi sende istediğini yap. Tasarımına yakından bakarsan daha iyi olur.
O kadar eksiği varken isterse Venom gibi elimle bütünleşsin yine de ona o parayı vermem
Aklınızda olsun bu arada o profesyonel oyuncular finansal desteği sağladığın sürece Rampage bile kullanır. O adamların HS atmak için Zowie'ye ihtiyacı yok

Beyler en sonunda rival 710 almaya karar verdim.İnternette düşündüğümden daha ucuz satılıyormuş.Konu kapanmıştır.Katkısı olan herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…