Corsair Glaive RGB Pro Alınır mı?

Ama 710 benim bütçemi aşar.Benim bütçe m maksimum 400 TL 'dir.Onerebileceginiz mouse var mıdır bu bütçeye göre? Sadece LoL oynarım ama yakın zamanda FPS de oynamayı düşünüyorum.Rival 600 kauçuk sorunu çok sıkıntı yaratır mı ya da yapışkan sorunu ya da aklınızda olan önerebileceginiz başka mouse var mıdır ?
Zowie farelere bakabilirsiniz. Modeller arasında genel olarak sadece büyüklük farkı var çok fazla fark yok. Bütçenize uygun bir mouse seçersiniz.
Ayrıca Zowie FK1, Deathadder Elite ve G102 mouseları kullandım. Kesinlikle açık ara farkla FK1 en iyisiydi. Deathadder Elite önermem. Ergonomisi iyi olsa bile bana Zowie'deki akıcı hissiyatı veremedi.

Zowie ciler yine beni taşlayacak ama yazılımı bile olmayan, ışıklandırması bulunmayan, scroll tekeri mekanik klavye gibi ses çıkaran, sadece anlaşmalı profesyonel CS:GO oyuncuları tercih ediyor diye dümdüz bir fareye 400₺ verilmez

Zowie ciler yine beni taşlayacak ama yazılımı bile olmayan, ışıklandırması bulunmayan, scroll tekeri mekanik klavye gibi ses çıkaran, sadece anlaşmalı profesyonel CS:GO oyuncuları tercih ediyor diye dümdüz bir fareye 400₺ verilmez
Sadece birşey soracağım. Kullandın mı? O farenin hissiyatını veren bir tane mouse bulamadım. İstersen git dene. Konu sahibi sende istediğini yap. Tasarımına yakından bakarsan daha iyi olur.

Sadece birşey soracağım. Kullandın mı? O farenin hissiyatını veren bir tane mouse bulamadım. İstersen git dene. Konu sahibi sende istediğini yap. Tasarımına yakından bakarsan daha iyi olur.
O kadar eksiği varken isterse Venom gibi elimle bütünleşsin yine de ona o parayı vermem :D
Aklınızda olsun bu arada o profesyonel oyuncular finansal desteği sağladığın sürece Rampage bile kullanır. O adamların HS atmak için Zowie'ye ihtiyacı yok :)

Beyler en sonunda rival 710 almaya karar verdim.İnternette düşündüğümden daha ucuz satılıyormuş.Konu kapanmıştır.Katkısı olan herkese teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı