The Hunter
Decapat
Kasanın 7 fan yuvası var ancak dahili fan sayısı 2. Hava sirkülasyonu yapmaya yeter mi?
R5 2600 ve GTX1060Yeterliliği kullanacağın sisteme göre değişir. İ7 7700K ve GTX 1080 olan bir sistem ile Ryzen 1200 ve GTX 1050 sistemin soğutmaya duyduğu ihtiyaç farklıdır.
İlk etapta yeterlidir, ilerde bir veya iki fan daha takabilirsin diye düşünüyorum.R5 2600 ve GTX1060
Peki önerdiğin bir fan var mı? Ne kadar götürür bu sistem?İlk etapta yeterlidir, ilerde bir veya iki fan daha takabilirsin diye düşünüyorum.
Peki beni birkaç ay götürebilecek bir kasa biliyor musun? Mümkünse Vatan üzerinden olsun.İki önden hava alıp üst ve arka egzozdan sıcak havayı atacak şekilde hariçten 2 tane fan takabilirsen yeterli hava sirkülasyonu sağlarsın. Bu haliyle yetersizdir.
NZXT H500 güzel, QP Bilişim güvenilir bir sitedir.Peki beni birkaç ay götürebilecek bir kasa biliyor musun? Mümkünse Vatan üzerinden olsun.
Aklımda Carbide Spec-04 var ama onun 1 fanı varmış.
İndirim olduğu için Vatan'dan istemiştim. Başka siteden alacak olsaydım, FSP CMT110A alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.